Skip to content

Wicky Boschker

Mijn naam is Wicky Boschker, geboren en getogen in de Achterhoek. Na mijn opleiding Small Business & Retail Management in Enschede ben ik in 2017 gestart bij Symbus in de rol van Consultant Werving & Selectie. Vanaf 2021 heb ik mijn rol verder uitgebreid en ben ik, naast Werving & Selectie ook vooral veel bezig met klantadvies in de breedste zin van het woord. Daarnaast heb ik in 2022 nog de studie HRM, met name gericht op gesprekstechnieken en coaching, afgerond. Hiermee heb ik een mooie basis gecreëerd als gesprekspartner. In 2023 hebben we de stap gemaakt om Oostmatch op te richten. Daar waar Symbus zich vooral richt op ontwikkelen van mens- en organisatie, richt Oostmatch zich echt volledig op de Werving & Selectie.

Wat maakt mijn werk zo leuk? De verschillende gesprekken met klanten én kandidaten maakt de functie divers. Allereerst proberen de juiste match te kunnen maken tussen kandidaat en klant is waar ik energie van krijg. En ik inspireer graag bedrijven én mensen om verder te kijken dan wel of geen diploma. Maar ook de klanten adviseren om de juiste stap binnen de organisatie te zetten in het recruitmentbeleid is waar ik mij helemaal in thuis voel. Het klantgerichte werk bij Oostmatch sluit volledig aan bij wie ik ben.

 Specialiteit / deskundigheid Werving & Selectiespecialist op het gebied van onder andere Sales, Financieel / Administratief, Inkoop / Logistiek en Managementfuncties. Klantadviseur in de breedste zin van het woord gericht op het recruitment beleid binnen organisaties.  

Mijn collega’s omschrijven mij als: Mens- en resultaatgericht, commercieel, gedreven, betrokken en communicatief sterk. Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op: ✉ wboschker@oostmatch.nl 📞 +31610376522

Contact

Oostmatch (Powered bij Symbus) Transportweg 12 7007 CN Doetinchem T 0314 378 909  info@oostmatch.nl KvK: 09171109 BTW nr.: NL817798080.B01