Skip to content

Werkvoorbereider InterieurbouwKom jij met ons werken? Het team van Rusink bestaat uit prima geschoolde professionals in de interieurbouw. En nu zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Interieurbouw die het team komt versterken. Als team luisteren we goed naar onze klanten, peilen de klanttevredenheid en verbeteren/innoveren waar nodig is. Wij luisteren, maken en innoveren!

De ligging van ons bedrijf zegt veel over wie wij zijn; wij houden van een laagdrempelige benadering en een no-nonsense mentaliteit. In ons pand, gelegen tussen de prachtige uitgestrekte weilanden van Heelweg bij Varsseveld mag iedereen gewoon binnenlopen om te zien hoe wij werken. Het geeft een goed beeld van wat onze vakmensen allemaal kunnen en welke middelen wij daarvoor gebruiken. Wij hebben een zeer modern en uitgebreid machinepark in huis!

Met een volle agenda voor het afronden van vele grote en kleine projecten voor particulieren en bedrijven in allerlei branches willen we investeren in het behoud en verbeteren van structuur voor nu en in de toekomst. We zijn op zoek naar iemand met passie voor vakmanschap, met de juiste mentaliteit die snapt dat iets af moet. Liever gisteren dan vandaag. Zich verantwoordelijk voelt voor het eindproduct: het ideale interieur voor de klant.

Wat ga je doen? In grote lijnen wat je gaat doen: het vertalen van de opdracht naar de daadwerkelijke uitvoering en daar verantwoording voor nemen ☑️ Nieuwe opdrachten specificeren samen met de verkoper ☑️ Het maken van de constructie tekening, die ook ter goedkeuring naar de klant gaat ☑️ Eventueel bij de klant inmeten ☑️ Het produceren van de zaaglijst en stuklijsten ☑️ Het inkopen van het materiaal ☑️ Zorgen dat het project geproduceerd, gebouwd en gemonteerd wordt

Wat heb je nodig?

☑️ Enige tekenervaring 3-D Interieur ☑️ Minimaal MBO-4 met enige jaren ervaring in de bouw, staalbouw of machinebouw als zelfstandig werkend projectleider, (junior) werkvoorbereider of meubelmaker ☑️ Rijbewijs B ☑️ Fulltime willen werken ☑️ Assertiviteit, je staat je mannetje en je laat je niet snel gek maken ☑️ Inzicht en voor ieder probleem zoek je eerst zelf de oplossing

Wat biedt Rusink?

☑️ Een goed salaris (minimaal volgens CAO) afhankelijk van je ervaring ☑️ 25 vakantiedagen en 19 ATV-dagen ☑️ Leuke collega's met een gezellige werksfeer ☑️ Veel ruimte voor eigen ideeën ☑️ Doorgroeimogelijkheden

Jouw nieuwe collega's

Danielle Hulshof

Ontwerper/ Tekenaar ” ..Rusink is nuchter, staat voor iedereen klaar en is flexibel. Daarom is mijn werk als tekenaar en ontwerper ook afwisselend en krijg ik alle ruimte en vertrouwen om mezelf te blijven ontwikkelen..”

Jaap Hoogland

Verkoop, Directie ” ..Een vooruit strevend familiebedrijf, waar plezier in je werk een grote rol speelt. Er werken bij ons mensen met het hart op de goede plaats. Maak van je hart geen moordkuil en bespreek de problemen, zodat we ze kunnen oplossen en het plezier weer terug komt. Samen maken we de mooiste dingen…”

Pascal Hilverdink

Verkoop Binnendienst “..Bij Rusink kan ik mezelf ontplooien en voel ik me als een vis in het water door een hoge mate van vrijheid, (zelf)verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden. De grote afwisseling van (maatwerk) projecten en hun opdrachtgevers zorgen ervoor dat mijn werk nooit hetzelfde is en altijd uitdagend. Samen met mijn mooie team werken we naar het ultieme eindresultaat: tevreden klanten...”

Wil je meer informatie of een gesprek over deze vacature?