Skip to content

Verkoopadviseur Binnendienst Fulltime

Het verkopen en adviseren van klanten is jou op het lijf geschreven! Je komt te werken in een kleine organisatie waar je werkelijk alles ziet gebeuren. De producten zijn tastbaar en een groot deel daarvan wordt geproduceerd bij Stemin Breitbach. Er is dus een grote kans dat je jouw eigen verkochte product ook zelf de deur uit ziet gaan. Binnen de afdeling verkoop ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces, van advies tot levering. Dit maakt dat het een uitdagende commerciële binnendienst functie is. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor de (internationale) klanten als zij vragen hebben over onze producten. Verder ben je bezig met: ▶▶ Het geven van technisch commercieel advies aan klanten; ▶▶ Je bent projectleider van klant specifieke projecten; ▶▶ Je signaleert wijzigingen in het afnamepatroon binnen de bestaande klantenkring en het afnamepatroon binnen de verschillende productgroepen; ▶▶ Je interesseert je voor, en signaleert technologische ontwikkelingen in de markt; ▶▶ De producten vragen veel precisie en nauwkeurigheid, het kleinste detail kan bij ons het verschil maken bij de producten! In deze veelzijdige functie groei jij uit tot een onmisbare pijler!

Maar wie ben jij?

Een communicatieve en commerciële collega die in staat is om snel te schakelen en besluiten kan en durft te nemen. Je bent goed in organiseren en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij voorkeur heb je 5 jaar relevante kennis en ervaring.

🟠 Je hebt een goede beheersing van de Engels en/of Duitse taal zowel in woord als geschrift; 🟠 Je hebt affiniteit met techniek; 🟠Je hebt ervaring met ERP systemen; 🟠Je bent nauwkeurig, betrouwbaar, neemt initiatief en communicatief ben je sterk.Wat wij te bieden hebben!

Een veelzijdige functie binnen een gezonde onderneming waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wij vallen onder de CAO Klein Metaal en hebben daardoor 25 vakantiedagen en 13 ATV. Je kunt rekenen op een markt conform salaris en heb je de mogelijkheid om bij indiensttreding direct op een vast contract te komen.

Wie is Stemin Breitbach? Stemin Breitbach in Lochem is gespecialiseerd in advies, ontwerp, productie en distributie van schakelbare- en niet-schakelbare koppelingen gericht op de algemene machinebouw. Ben je niet bekend met deze producten? Dan brengen we je de kennis bij! Onze koppelingen worden toegepast bij o.a. pompenfabrikanten, verpakkingsbedrijven, pretparken, vliegtuigsimulatoren, landbouw en nog veel meer. De alerte interactie met de veeleisende markt vraagt om teamgeest, kwaliteit en flexibiliteit van haar medewerkers. Onze resultaatgerichte instelling is de kracht van het bedrijf. De grote verscheidenheid aan technische uitdagingen die klanten ons voorleggen, zorgt ervoor dat werken bij ons altijd afwisselend en uitdagend is.

Is dit helemaal jouw vacature? Of wil je meer weten? Neem contact met me op!