Skip to content

Technisch support medewerker

Wil jij bij de ontwikkelaar en fabrikant van de Mennekes stekker werken? Dit is jouw kans!

Waarom werken als Technisch Support Medewerker bij Mennekes?

🔴 Mennekes is ontwikkelaar én fabrikant van de laadstekker. De Mennekes stekker is dé norm in Europa en zij zijn ook nog eens marktleider. Voor deze organisatie wil je werken!; 🔴 Een toonaangevende producent van laadoplossingen voor duurzaam elektrisch vervoer; 🔴 Je krijgt te maken met de combinatie tussen Elektro en ICT/Software; 🔴 Je krijgt 30 vakantiedagen, een 13e maand, pensioenplan duurzaam 50%50, een elektrische auto en de mogelijkheid tot direct een vast contract.Wat neem jij mee naar Mennekes?

🔴 Je hebt kennis van Elektrotechniek, ICT én bent communicatief, contact met klanten vind jij geen probleem; 🔴 De combinatie tussen elektro en ICT / Software tiggert jou; 🔴 Je wordt blij van procesindusrie, PLC en besturingen; 🔴 Een passie voor auto's, (elektro-) techniek en duurzaamheid; 🔴 Je bent én denkt oplossingsgericht. Elke dag is anders en kun je personen / bedrijven helpen door hen een passende oplossing te bieden.

Wat zeggen mensen zelf over hun werk bij Mennekes?

Edwin de Veen

Directeur slogan , waarom nou Mennekes?

Walter Stoutenburg

Verkoper Slogan, waarom Mennekes?

Axel Schubbel

Product Specialist Slogan, waarom Mennekes?

Over Mennekes

Maker van moderne elektromobiliteit Onze achtergrond en onze ervaring maken ons tot baanbreker van de mobiliteit van morgen. Al vroeg wisten wij zeker: de toekomst rijdt elektrisch. Met deze overtuiging riep MENNEKES de bedrijfsafdeling elektromobiliteit in het leven. De MENNEKES-laadstekker „Type 2“ werd in 2014 de standaardstekker voor het opladen van elektrisch voertuigen in Europa. MENNEKES biedt nog meer: moderne infrastructuur en individuele laadoplossingen voor de eMobility, technisch doordacht en praktisch. Zoals de comfortabele AMTRON®-thuislaadstations tot de duizenden in een netwerk verbonden laadpunten voor verschillende toepassingsgebieden in de publieke of semi-publieke sector. Comfortabel, slim en veilig. MENNEKES staat voor meer dan eersteklas producten. MENNEKES biedt klantspecifieke oplossingen: van de advisering, via de hardware en het datamanagement, van de inbedrijfstelling tot aan de service en het onderhoud. Overal waar elektrisch voertuigen parkeren, kunnen ze met oplossingen van MENNEKES ook slim geladen worden. 

Wil jij meer weten over amperapark? Neem contact op met Wicky!