Skip to content

Technisch support medewerker

Wil jij bij de ontwikkelaar en fabrikant van de Mennekes stekker werken? Dit is jouw kans!

Waarom werken als Technisch Support Medewerker bij Mennekes?

🔴 Mennekes E-Mobility is ontwikkelaar én fabrikant van laadpalen, laadpleinen, energiemanagementsytemen en beschikt over een eigen backoffice-systeem. Voor deze organisatie wil je werken!; 🔴 Je komt te werken in een branche die volop in ontwikkeling is en veel uitdagingen biedt op het vlak van Elektro en ICT/Software; 🔴 Je krijgt 30 vakantiedagen, een 13e maand, uitstekende pensioenvoorwaarden, een elektrische auto en een vast contract; 🔴 Je krijgt het beste van twee werelden. Je hebt de sterkten en zekerheid van een groot internationaal bedrijf en de flexibiliteit van het kleine zelfstandige team in Nederland (Deventer).Wat neem jij mee naar Mennekes?

🔴 Je hebt kennis van Elektrotechniek, ICT én bent communicatief, contact met klanten vind jij geen probleem; 🔴 De combinatie tussen elektro en ICT / Software triggert jou; 🔴 Je wordt blij van alle uitdagingen die op jouw pad komen op het vlak van energiemanagement en complexe integrale laadoplossingen (combi met zonnestroom en opslag); 🔴 Een passie voor (elektro-) techniek en duurzaamheid; 🔴 Je bent én denkt oplossingsgericht. Elke dag is anders en kun je personen / bedrijven helpen door hen een passende oplossing te bieden.

Wat zeggen mensen zelf over hun werk bij Mennekes?

Edwin de Veen

Directeur Samen bouwen aan een mooi bedrijf welke trendsetter is in eMobility.

Een innovatieve markt waarin we als producent van slimme laadoplossingen klanten helpen te verduurzamen.

Axel Schubbel

Product Specialist Wij werken met elkaar om de klant zo optimaal mogelijk te helpen!

Inzicht in de situatie van de Mennekes producten bij de klant vragen flexibiliteit bij het invullen van de klantwensen en servicevraag.

Walter Stoutenburg

Verkoper Een prachtige en sterke combinatie: werken bij een gevestigd Duits bedrijf in de mobiliteitsbranche gericht op vandaag en morgen. De beste maatwerk oplossing bedenken waarbij de specifieke klantwensen en de elektrotechniek techniek centraal staan.

Over Mennekes

Maker van moderne elektromobiliteit Onze achtergrond en onze ervaring maken ons tot baanbreker van de mobiliteit van morgen. Al vroeg wisten wij zeker: de toekomst rijdt elektrisch. Met deze overtuiging riep MENNEKES de bedrijfsafdeling elektromobiliteit in het leven. De MENNEKES-laadstekker „Type 2“ werd in 2014 de standaardstekker voor het opladen van elektrisch voertuigen in Europa. MENNEKES biedt nog meer: moderne infrastructuur en individuele laadoplossingen voor de eMobility, technisch doordacht en praktisch. Zoals de comfortabele AMTRON®-thuislaadstations tot de duizenden in een netwerk verbonden laadpunten voor verschillende toepassingsgebieden in de publieke of semi-publieke sector. Comfortabel, slim en veilig. MENNEKES staat voor meer dan eersteklas producten. MENNEKES biedt klantspecifieke oplossingen: van de advisering, via de hardware en het datamanagement, van de inbedrijfstelling tot aan de service en het onderhoud. Overal waar elektrisch voertuigen parkeren, kunnen ze met oplossingen van MENNEKES ook slim geladen worden.  Mennekes is gevestigd aan de Hanzeweg 20 te Deventer.

Wil jij meer weten over Mennekes? Neem contact op met Wicky!