Skip to content

Consultant Werving & Selectie Vrijheid en zelfleiderschap (20 - 32 uur)

Symbus heeft grote ambities om in Oost-Nederland door te groeien. Om deze ambitie te realiseren willen wij ons werving & selectie team uitbreiden met een bevlogen consultant werving & selectie. De werving & selectie consultant verkoopt en voert zelfstandig volledige trajecten uit om de vacature van de klant in te vullen. Het voornaamste doel is het succesvol uitvoeren van trajecten voor organisaties in de regio Oost Nederland. Hierbij zijn de belangrijkste taken: ✅ Uitvoeren ‘werving & selectie’ trajecten, vanaf de start t/m ondertekening van de arbeidsovereenkomst; ✅ Een ideaal profiel van de kandidaat opstellen; ✅ De juiste kandidaten zoeken met recruitmenttechnologie en andere creatieve oplossingen; ✅ De juiste kandidaten selecteren, testen en hen voorstellen bij de klant; ✅ Ondersteuning bij de indiensttreding. We richten ons daarbij voornamelijk op functies vanaf MBO niveau binnen alle soorten branches.

Bij Symbus staat kwaliteit boven kwantiteit. We zoeken dus niet een recruiter die vooral bezig is om veel cv’s te verzamelen en door te sturen, maar iemand die voor de kwaliteit gaat. Van jou wordt verwacht dat je actief en met de klant meedenkt in de oplossing van zijn uitdaging. Dat betekent dat je onder andere commercieel en bedrijfskundig inzicht moet hebben. Je kunt je herkennen in de volgende punten:

Commerciële kwaliteiten

Bevlogen; jij geeft energie!

Je bent gewend om met verschillende programma's te werken zoals CRM- en/of recruitmentsystemen

Je legt en onderhoudt makkelijk contacten

Linksom of rechtsom, jij zoekt altijd een (creatieve) oplossing

Je hebt bedrijfskundig / HRM inzicht

Je hebt een proactieve houding en durft zelf beslissingen te nemen

Je bent organisatorisch sterk

Wij hechten meer waarde aan skills, dan aan diploma’s en opleidingen. Ben jij er dus van overtuigd, ook zonder specifieke werkervaring en allerlei diploma’s deze functie aan te kunnen, zien we graag jouw onderbouwde reactie tegemoet.

Wat heeft Symbus jou te bieden?

Ontwikkeling

Scholing en persoonlijke ontwikkeling wordt actief gestimuleerd binnen Symbus, jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en mee te groeien met onze ambities.

Flexibiliteit

Je bent vrij om de uren zelf in te delen over minimaal 3 werkdagen, je krijgt een marktconform salaris én de beschikking over een smartphone en notebook. Symbus gelooft in de zelfstandige kracht van iedere werknemer, zonder allerlei beperkende regels op te leggen. Thuiswerken en flexibele werktijden zijn dus bij ons standaard ‘voorwaarden’

Symbus

Symbus onderscheidt zich van het gros binnen de werving & selectiewereld omdat we hardskills zoals moderne recruitmenttechnologie combineren met onze softskills-kwaliteiten en kennis op het vlak van testen, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Hier kun jij deel van uit gaan maken!

Een deel van jouw toekomstige collega's

Edwin van Kleef

Directeur / Eigenaar "Samen met mijn collega’s bouwen we aan een mooi bedrijf waar mens- en resultaatgerichtheid centraal staat.  Zelfleiderschap is voor Symbus geen modewoord maar onderdeel van onze cultuur".

Wicky Boschker

Werving & Selectie "Symbus kijkt naar de persoon in plaats van het cv. Met de flexibiliteit en vrijheid die de organisatie biedt voel ik me als een vis in het water. Werken op de manier zoals die bij jou past en daarnaast de klanten helpen en adviseren, wat wil je nog meer?"

Sandra Roes

Office Manager "Ik heb het uitstekend naar mijn zin. Ik krijg alle ruimte en vertrouwen om me te ontwikkelen. Omdat Symbus altijd in beweging is, is mijn werk uitdagend en afwisselend".

Symbus

Wie is Symbus eigenlijk?

Symbus helpt binnen Oost-Nederland werkgevers om goed personeel te vinden en aan te nemen, werknemers te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling en indien nodig proactief te begeleiden naar een volgende werkgever. Duurzame inzetbaarheid en gelukkige werknemers zijn vanaf de instroom tot en met de uitstroom de pijlers van onze dienstverlening.

Onze klanten zijn werkzaam binnen alle soorten branches en functies, vanaf de maakindustrie t/m de zorg, van de werkvloer t/m de directie. Door de kracht van diversiteit en kruisbestuiving kunnen wij onze klanten de hoge kwaliteit bieden en verrassende oplossingen bieden.

Wij onderscheiden ons door onze integrale aanpak waarbij we naast onze soft skills zoals bijvoorbeeld onze loopbaankwaliteiten ook uitgebreid gebruik maken van recruitmenttechnologie, assessments en slimme marketing. Juist door deze integrale aanpak bieden wij een groot onderscheidend vermogen. Voor onze klanten betekent dit naast alle sociaal menselijke voordelen een groot financieel voordeel.

Stuur een bondige motivatie waarom jij de ideale kandidaat bent naar Edwin van Kleef, of neem contact op als je vragen over de vacature hebt (06 47490880). Een cv is niet nodig, daarvoor kijken we wel naar jouw LinkedIn pagina.

Een korte test (persoonlijke profiel analyse) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.