Skip to content

Recruitment Marketeer (20-24 uur) Jouw creativiteit zorgt voor succes!

Symbus wil met haar werving & selectie diensten flink groeien en jij maakt als recruitment marketeer een belangrijk deel uit van deze groeistrategie. We willen ons steeds meer onderscheiden door de inzet van slimme (internet)marketing om daarmee snel en doelgericht met de juiste kandidaten in contact te komen. Jouw belangrijkste rol is om verrassende, doelgerichte creatieve sourcing campagnes ontwikkelen en uit te voeren. Binnen deze campagnes hou je je o.a. bezig met het opstellen van vacaturepagina’s, sourcing en email marketing

Daarnaast zal jouw marketing- en creatieve kwaliteiten zullen zeker ook gevraagd worden bij de andere diensten. Het betekent voor jou een afwisselende job vol uitdagingen.

Liever een schaap met 3 poten, dan met 5!

Wij zijn niet perse op zoek naar het schaap met de 5 poten. Wij hebben liever een schaap met de 3 poten die weet wat haar/zijn kracht ligt en voor de ontbrekende kennis slim samenwerkt met andere partijen die dit aanvullen.

Je komt niet in een gespreid bedje terecht en er wordt veel van je gevraagd m.b.t. zelfstandigheid, toegevoegde waarde en creativiteit. Van jou wordt verwacht dat je naast de harde skills zoals kennis van internetmarketing en WordPress, creatief bent en ‘out of the box’ denkt. Immers, in de huidige arbeidsmarkt is veel creativiteit vereist. Het is een nieuwe baan binnen Symbus dus verwacht geen dichtgetimmerde functieomschrijving, integendeel. Voel je je hierdoor juist aangesproken, reageer dan vooral. Jij begrijpt als geen ander wat nodig is om de functie succesvol uit te voeren en weet ons hiervan te overtuigen. Skills zijn voor ons belangrijker dan diploma’s.

Wat heeft Symbus jou te bieden?

Ontwikkeling

Scholing en persoonlijke ontwikkeling wordt actief gestimuleerd binnen Symbus, jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en mee te groeien met onze ambities.

Flexibiliteit

Je bent vrij om de uren zelf in te delen over minimaal 3 werkdagen. Symbus gelooft in de zelfstandige kracht van iedere werknemer, zonder allerlei beperkende regels op te leggen. Thuiswerken en flexibele werktijden zijn dus bij ons standaard ‘voorwaarden’.

Symbus

Symbus onderscheidt zich van het gros binnen de werving & selectiewereld omdat we hardskills zoals moderne recruitmenttechnologie combineren met onze softskills-kwaliteiten en kennis op het vlak van testen, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Hier kun jij deel van uit gaan maken!

Een deel van jouw toekomstige collega's

Edwin van Kleef

Directeur / Eigenaar "Samen met mijn collega’s bouwen we aan een mooi bedrijf waar mens- en resultaatgerichtheid centraal staat.  Zelfleiderschap is voor Symbus geen modewoord maar onderdeel van onze cultuur".

Wicky Boschker

Werving & Selectie "Symbus kijkt naar de persoon in plaats van het cv. Met de flexibiliteit en vrijheid die de organisatie biedt voel ik me als een vis in het water. Werken op de manier zoals die bij jou past en daarnaast de klanten helpen en adviseren, wat wil je nog meer?"

Maike Gijsen

Recruitment Marketeer

De cultuur binnen Symbus is ontzettend fijn: open, behulpzaam, maar zeker ook gedreven. Ik krijg de ruimte en mogelijkheid om mij te ontwikkelen in mijn taken en mijn talenten. We zijn met elkaar volop in groei. Hierdoor komen er leuke, nieuwe uitdagingen op mijn pad en dat maakt mijn werk erg interessant. Ik mag hierbij het initiatief pakken maar ik heb ook een fijn vangnet van collega’s wanneer nodig. 

Symbus

Wie is Symbus eigenlijk?

Symbus helpt binnen Oost-Nederland werkgevers om goed personeel te vinden en aan te nemen, werknemers te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling en indien nodig proactief te begeleiden naar een volgende werkgever. Duurzame inzetbaarheid en gelukkige werknemers zijn vanaf de instroom tot en met de uitstroom de pijlers van onze dienstverlening.

Onze klanten zijn werkzaam binnen alle soorten branches en functies, vanaf de maakindustrie t/m de zorg, van de werkvloer t/m de directie. Door de kracht van diversiteit en kruisbestuiving kunnen wij onze klanten de hoge kwaliteit bieden en verrassende oplossingen bieden.

Wij onderscheiden ons door onze integrale aanpak waarbij we naast onze soft skills zoals bijvoorbeeld onze loopbaankwaliteiten ook uitgebreid gebruik maken van recruitmenttechnologie, assessments en slimme marketing. Juist door deze integrale aanpak bieden wij een groot onderscheidend vermogen. Voor onze klanten betekent dit naast alle sociaal menselijke voordelen een groot financieel voordeel.

Stuur een bondige motivatie waarom jij de ideale kandidaat bent naar Edwin van Kleef, of neem contact op als je vragen over de vacature hebt (06 47490880). Een cv is niet nodig, daarvoor kijken we wel naar jouw LinkedIn pagina.

Een korte test (persoonlijke profiel analyse) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.