Skip to content

Ben jij de (Junior) Supply Chain Manager die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een Supply Chain Manager die er verantwoordelijk voor wil zijn dat alle logistieke processen in goede banen worden geleid binnen Mundia, een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie. Je legt alle logistieke processen  vast in het ERP-systeem Exact Globe Next. Je hebt de ruimte om mee te denken over het optimaliseren van de processen om deze nog beter te kunnen stroomlijnen.

Je zult vooral bezig zijn met operationele taken. Deze beginnen bij het in goede banen leiden van de zeecontainers die op de juiste tijd en plaats afgeleverd moeten worden. Je zorgt ervoor dat de voorraad in het systeem actueel en kloppend is en hebt daarvoor nauw contact met de medewerkers van ons magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van afroeporders en zorgt dat we altijd efficiënt werken door volle trailers de weg op te sturen. Als er zich calamiteiten voordoen met betrekking tot het transport kan je snel en accuraat reageren en communiceren met de desbetreffende Distributiecentra. Door de sterke groei die dit bedrijf doormaakt zijn er op alle gebieden volop mogelijkheden om je passie en ideeën kwijt te kunnen. Je werkt nauw samen in een team van drie personen die zich bezighouden met alle logistieke taken binnen het bedrijf.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Maar wie ben jij? We zijn juist op zoek naar een starter omdat wij geloven in de kracht van jonge talenten die met hun actuele kennis en energie ons beter maken.  Verder vraagt de functie de volgende functie-eisen. ☑️ HBO werk- en denkniveau richting logistiek/ supply chain ☑️ Ervaring met ERP-software met voorkeur voor Exact Globe Next ☑️ Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift ☑️ Communicatief vaardig op alle niveaus ☑️ Het vermogen om onder druk efficiënt en nauwkeurig te werken.

En wat mag jij van Mundia verwachten?

Een uitdagende baan met veel diversiteit, vrijheid en zelfstandigheid om jouw eigen rol helemaal vorm te gaan geven. Dit doe je in een werkweek van 37 uur waarbij je vaak op vrijdag maar tot 13.00 uur werkt!

Er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je te ontplooien en je eigen inbreng te geven. Sterker nog, dit is voor ons een basisvereiste.

Je komt te werken in een platte organisatie, Dat betekent voor jou geen politiek,  écht ondernemen en geen baas die in je nek zit te hijgen.

Maar, wie is Mundia nu eigenlijk? Mundia is in 2000 opgericht en gespecialiseerd in huishoud textiel, beddengoed, bad-linnen, home decoratie, tassen en reisartikelen. Ons hoofdkantoor staat in Doetinchem. In samenwerking met aansprekende klanten binnen de retailbranche ontwikkelen wij al jaren productideeën en coördineren productie en logistiek. We werken met eigen stylisten en een eigen kwaliteitsinspectie in China, Pakistan, India en Maleisië. In deze landen werken gepassioneerde medewerkers aan de producten. Gesteund door een team van industrieel- grafisch- en mode-ontwerpers ontwikkelen wij voor voor onze retailklanten zoals producten en collecties op maat inclusief aantrekkelijke verpakkingen.

Hebben we al gezegd dat het de mooiste baan is voor de Young Professional?

Neem contact op met Carin en reageer direct.