Skip to content

Service Coördinator

Bij een totaalleverancier in pompen

Zie jij het als jouw uitdaging om klanten snel en effectief te helpen en heb jij de skills om een groep monteurs aan te sturen?

Voor de locatie Apeldoorn zoeken wij een Service Coördinator die het aanspreekpunt wil zijn voor de service van BBA pompsets. Je bent in staat om storingsmeldingen telefonisch af te handelen, waarbij een korte responstijd is vereist. Je draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken en planning van de afdeling. Je maakt revisievoorstellen en prijsopgaven, volgt deze voorstellen/opgaven op en voert telefonische analyses uit. Je zorgt voor een goede vastlegging van de planning, juiste afhandeling van de rapportages van de servicemonteurs en beheert het technisch materieel. De klantenkring bestaat uit o.a. bronbemalers, aannemers, baggeraars en waterschappen. Ben jij nieuwsgierig geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! 

Maar, wie ben jij?

Voor de functie Service Coördinator vragen wij een basiskennis over pompen. Werk jij in een andere technische branche in een soortgelijke functie (zoals bijvoorbeeld in de autobranche), dan is dit de kans om een overstap te maken. ☑️ Je hebt mbo plus/hbo werk- en denkniveau en kennis van pomptechniek; ☑️ Je hebt bij voorkeur een diploma in elektrotechniek, autotechniek of werktuigbouwkunde; ☑️ Heb je kennis van dieseltechniek? Dan is dit een pré; ☑️ Je bent bereid om telefonische storingsdiensten te draaien volgens een roulatieschema (24/7); ☑️ Je bent enthousiast, kwaliteitsbewust, servicegericht en kunt werken onder tijdsdruk; ☑️ Je bezit goede communicatieve vaardigheden, waarmee je vertrouwen weet op te bouwen en tot succes komt; ☑️ Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beheerst ook de Engelse en Duitse taal; ☑️ Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE; ☑️ Je hebt bij voorkeur kennis van ERP software (SAP).

Wat biedt Distrimex jou Een veelzijdige en dynamische functie in een prettige werkomgeving binnen een groeiend en ondernemend familiebedrijf. ☑️ Een baan voor 40 uur per week; ☑️ Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract; ☑️ Een goede salaris (eigen arbeidsvoorwaarden) afhankelijk van je ervaring; ☑️ 29 vakantiedagen; ☑️ Een collectieve pensioenvoorziening; ☑️ Smartphone en notebook; ☑️ Een no-nonsense bedrijfscultuur; ☑️ Leuke collega's met een gezellige werksfeer; ☑️ Mogelijkheden voor thuiswerken is bespreekbaar.

Jouw nieuwe collega's

Tijs Oostra

Servicemonteur

Bij Distrimex is geen dag hetzelfde. De diversiteit aan werkzaamheden en het sleutelen aan verschillende pompmerken maken iedere dag weer uitdagend!

Thijs Venhorst

Service Manager

Werken op de dynamische serviceafdeling bij Distrimex betekent veel variatie en uitdaging. We werken met een leuk en hecht team aan diverse opdrachten en projecten om het bedrijfsproces van onze klanten optimaal te laten functioneren

Maar, wie is Distrimex nu eigenlijk? Distrimex Pompen & Service is een echt Nederlands familiebedrijf en reeds tientallen jaren toonaangevend partner op het gebied van pompen en actief in heel Nederland. Zij voorzien de klanten van deskundig pompadvies, topmerken in elk pompprincipe, professionele plaatsing, regulier onderhoud, een breed onderdelenprogramma en een alerte 24-uurs storingservice.

Ben jij dé Service Coördinator die wij zoeken?