Skip to content

Ben jij de Service Coördinator die wij zoeken? Als Service Coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor de relaties van Distrimex wat betreft de service van BBA pompsets.  Jij helpt klanten snel en effectief  wanneer zij te kampen hebben met een storing in het pompsysteem. Je draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken en planning van de afdeling. Je maakt revisievoorstellen en prijsopgaven, volgt deze voorstellen/opgaven op en voert telefonische analyses uit. Je zorgt voor een goede vastlegging van de planning, juiste afhandeling van de rapportages van de servicemonteurs en beheert het technisch materieel. De klantenkring bestaat uit o.a. bronbemalers, aannemers, baggeraars en waterschappen.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Maar, wie ben jij? De functie vraagt een bepaalde basiskennis over pompen. Maar het belangrijkste is dat jij over de skills beschikt om deze mooie functie te kunnen uitvoeren. Werk jij in een andere technische branche in een soortgelijke functie (zoals bijvoorbeeld in de autobranche), dan is dit de kans om een overstap te maken. ☑️ Je hebt mbo plus/hbo werk- en denkniveau en kennis van pomptechniek; ☑️ Je hebt bij voorkeur een diploma in elektrotechniek, autotechniek of werktuigbouwkunde; ☑️ Heb je kennis van dieseltechniek? Dan is dit een pré; ☑️ Je bent bereid om telefonische storingsdiensten te draaien volgens een roulatieschema (24/7); ☑️ Je bent enthousiast, kwaliteitsbewust, servicegericht en kunt werken onder tijdsdruk; ☑️ Je bezit goede communicatieve vaardigheden, waarmee je vertrouwen weet op te bouwen en tot succes komt; ☑️ Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beheerst ook de Engelse en Duitse taal; ☑️ Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE; ☑️ Je hebt bij voorkeur kennis van ERP software (SAP).

En wat mag jij van Distrimex verwachten?

Je komt te werken bij de marktleider in pompen. Voor jou betekent het dat je onderdeel bent van een organisatie waarin kwaliteit en professionaliteit centraal staat.

Distrimex is een écht familiebedrijf waarin respect en collegialiteit geen loze kreten zijn, maar onderdeel is van de no-nonsense bedrijfscultuur.

Door de veelvoud aan techniek en verschillende klantgroepen is jouw functie afwisselend en dynamisch.

Jouw nieuwe collega's

Tijs Oostra

Servicemonteur

Bij Distrimex is geen dag hetzelfde. De diversiteit aan werkzaamheden en het sleutelen aan verschillende pompmerken maken iedere dag weer uitdagend!

Thijs Venhorst

Service Manager

Werken op de dynamische serviceafdeling bij Distrimex betekent veel variatie en uitdaging. We werken met een leuk en hecht team aan diverse opdrachten en projecten om het bedrijfsproces van onze klanten optimaal te laten functioneren

Maar, wie is Distrimex nu eigenlijk? Distrimex Pompen & Service is reeds tientallen jaren toonaangevend partner op het gebied van pompen en actief in heel Nederland. Wij voorzien  onze klanten van deskundig pompadvies, topmerken in elk pompprincipe, professionele plaatsing, regulier onderhoud, een breed onderdelenprogramma en een alerte 24-uurs storingservice.

Onze professionals werken in gespecialiseerde divisies voor de weg- en waterbouw, industrie, agrarische sector en scheepsbouw. Zo zijn we bij uitstek thuis in de vraagstukken die spelen in ieder vakgebied. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide pompenkennis adviseren we onze klanten over de inzet van de juiste pompen. Omdat we alle pompprincipes leveren, geven we altijd onafhankelijk advies op basis van de te verpompen media en de wensen van onze klanten. Met oog voor bedrijfszekerheid, een lange levensduur en een hoog rendement.

Ben jij dé Service Coördinator die wij zoeken?