Skip to content

Technical Support Sales Engineer - Energie - en Gasmeetsystemen

Écht met de techniek bezig zijn!

Wat doet FMG?

Flow Meter Group bv (FMG) is een engineering/productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van energie- en gasmeetsystemen. FMG is gevestigd in Nederland en produceert een breed scala aan roterende en turbinegasmeters, volumeconversieapparatuur, mastermeters en kalibratiebanken. Unieke productkenmerken zijn onder meer zelfdiagnose en sabotagepreventie. Alle producten en diensten zijn gecertificeerd door de Nederlandse NMi en voldoen aan de laatste EU- en/of OIML-richtlijnen.

Technical Support Sales Engineer - Energie- en gasmeetsytemen

Ben jij technisch, klantvriendelijk, een ster in vragen stellen en kan jij duidelijk uitleg geven? Binnen deze functie zal je het aanspreekpunt worden voor klanten m.b.t. de technische vragen, verzoeken en problemen. Voor jouw collega's ben jij dé technische man of vrouw van de afdeling! Dit ga je doen: ☑️ Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor FMG en haar klanten, relatiebeheer is hierbij belangrijk voor jou ☑️ Je adviseert de klanten bij de aanschaf van de producten van FMG ☑️ Samen met de klant bepaal je wat een gerichte oplossing is wat de klant nodig heeft ☑️ Voor jouw collega's ben jij dé technische man of vrouw van de afdeling

Wie zoeken wij? Voor deze afwisselende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige medewerker met een technische en klantgerichte inslag. Je bent oplossingsgericht en staat voor kwaliteit. Je kunt op doortastende wijze doorvragen en meedenken in oplossingen. In hectische situaties hou je het overzicht en je ziet het als een uitdaging om het vertrouwen van je klant te winnen.

Omdat jij de vraagbaak rondom techniek wordt is een studie MTS (of HTS) werktuigbouwkunde, Electrotechniek/Mechatronica of door ervaring verkregen kennis een must. Verder ben je pro-actief en communicatief sterk in woord en geschrift in het Nederlands en Engels.

Wat mag jij van FMG verwachten?

FMG biedt je een persoonlijke training om de producten en de daarbij behorende techniek goed te leren kennen. Je krijgt alle ruimte om je te blijven ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van FMG.

Je valt onder de CAO Klein Metaal en op basis van functioneren zul je een vast contract ontvangen. Je bouwt je pensioen op bij PMT en hebt 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband). Je hebt een werkweek van 32-38 uur en krijgt de beschikking over een smartphone en notebook.

Flow Meter Group is gebaseerd op de Achterhoekse no-nonsens betrouwbare bedrijfscultuur, die zich vooral wil onderscheiden met kwaliteit en innovatie. Je krijgt de vrijheid om je uren op 4 dagen te maken wanneer dat beter past. Indien noodzakelijk is thuiswerken bespreekbaar.

Dit is toch jouw kans op een nieuwe functie! Neem contact op met Jacqueline voor meer informatie