Skip to content

Payroller

Met een belangrijke adviesrolPayrollen is leuk omdat je klantgericht bezig bent met juridisch werkgeverschap In je rol als payroller ga je de (salaris) administratieve, financiële en juridische werkgeverstaken oppakken voor de klanten van Aias. Natuurlijk ben je er ook voor de support naar de klant. Jij luistert goed naar de mensen voor wie je werkt en de mensen die voor hun werken. Wanneer je de CAO’s nog niet goed kent krijg je nu de kans om deze te leren of leer je waar je de informatie kunt vinden. Zo kun je de klanten informeren over de (juridische) wijzigingen en nieuws welk voor hen van invloed zijn. Eventueel hieruit voortvloeiende vragen ga je uitzoeken voor je klant.

Aias staat voor het ontwikkelen van de medewerkers, vooral het eerste jaar zal in het teken hiervan staan. Je wordt intern opgeleid, je leert de medewerkers en de klanten kennen en gaat de markt verkennen voor nieuwe klanten.

In deze functie kun je heel goed thuiswerken. Verantwoording nemen en wederzijds vertrouwen is hierbij een groot goed.

Wie zoeken wij?

🟠 Je bent commercieel met een sociaal hart; 🟠 Je bent ondernemend en kunt goed zelfstandig werken; 🟠 Je hebt HBO werk- en denkniveau; 🟠 Je hebt werkervaring in de payrollbranche, of werkt als salarisadministrateur in een andere financieel administratieve functie of bent bereid dit te leren.

Wat heeft Aias te bieden

🟠 Veel vrijheid; 🟠 Een uitdagende baan voor 24 uur per week; 🟠 Een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis; 🟠 Telefoon en laptop; 🟠 Een thuiswerkvergoeding; 🟠 Volop mogelijkheid tot ontwikkelen en het volgen van opleidingen; 🟠 Ook schouderklopjes en af en toe een leuke verrassing; 🟠 Oh ja, de vakantiedagen bepaal je naar eigen behoefte.

Wie is Aias? Aias  bestaat 10 jaar en biedt HR-Advies, Interim HR en Payrolling vanuit Lochem. Er werken 4 mensen bij Aias. Zij volgen nauwlettend wat er speelt op het gebied van arbeid, zowel in de politiek als de samenleving. Dankzij die actieve betrokkenheid beschikken ze over de kennis om steeds weer innovatieve oplossingen te bedenken. Passend bij de arbeidsmarkt van vandaag en klaar voor die van morgen.

Jouw toekomstige collega's

Natasha Leuverink

Bij Aias ben ik begonnen als senior intercedent en heb ik de verdieping op HR vlak doorgemaakt. Juist de afwisseling en diversiteit in mijn functie op kantoor en het vervullen van interim HR opdrachten maken dat ik blij ben met deze vervolgstap.

Brenda Keukenkamp

We hebben veel vrijheid en zelfstandigheid in ons werk en krijgen alle ruimte om mee te denken waar we de dienstverlening van Aias nog mooier en beter kunnen maken voor onze medewerkers en klanten.

Lisette Janssen

Als strategisch HR-adviseur werk ik, als interim, mee op een HR-afdeling. Het voelt fijn om op deze manier te kunnen werken. Ik waardeer de vrijheid én ontwikkelingsmogelijkheden bij Aias.

Wil je meer weten? Neem contact met me op!

Jacqueline Middelbrink

jmiddelbrink@symbus.nl +31610376522