Skip to content

Oostmatch, hét Werving & Selectie bureau van Oost-Nederland!

Oostmatch is onderdeel en ontstaan vanuit Symbus. Waar Symbus zich vooral richt op ontwikkeling van mens- en organisatie, richt Oostmatch zich volledig op de  werving & selectie. Samen beschikken we over brede kennis en een groot netwerk in Oost-Nederland. Oostmatch is sterk in HBO functies binnen Sales, Financieel / Administratief, Logistiek / Inkoop en Management, maar we staan altijd open voor uitdagingen buiten deze doelgroepen.

Werkwijze

Goed functionerend personeel is goud waard voor jouw organisatie, helemaal in een krappe arbeidsmarkt. Met Oostmatch gaan we dan ook voor een duurzame invulling van jouw vacature. Onze aanpak is gebaseerd op een échte samenwerking en inhoud en niet op basis van een vluchtig contact waarbij de samenwerking vooral bestaat uit het doorsturen van cv’s. We investeren veel tijd in de voorbereiding om de functie en bedrijfscultuur goed te begrijpen. Wetenschappelijk onderbouwde testen zijn standaard onderdeel van onze werkwijze omdat dit samen met onze kennis en ervaring de basis is van een succesvolle invulling. Wil je weten of onze werkwijze bij jouw organisatie en/of vacature past? Neem contact op met één van onze toppers!

Onze toppers!

Wicky Boschker

Klantadviseur / Werving & Selectie ✉ wboschker@oostmatch.nl 📞 +31610376522 🌐 LinkedIn Lees hier meer over Wicky

Jacqueline Middelbrink

Werving & Selectie ✉ jmiddelbrink@oostmatch.nl 📞 +31682080951 🌐 LinkedIn Lees hier meer over Jacqueline

Edwin van Kleef

Maike Gijsen

Marketing & Communicatie ✉ mgijsen@oostmatch.nl 🌐 LinkedIn

Sandra Roes

Contact

Oostmatch (Powered bij Symbus) Transportweg 12 7007 CN Doetinchem T 0314 378 909  info@oostmatch.nl KvK: 09171109 BTW nr.: NL817798080.B01