Skip to content

Verkoopadviseur Binnendienst - Van advies tot levering!

Nederland, Gelderland, LochemSales

Functieomschrijving

Ben jij de verkoopadviseur die het gehele verkoopproces in goede banen kan leiden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een kleine organisatie waar je werkelijk alles ziet gebeuren. De producten zijn tastbaar en een groot deel daarvan wordt geproduceerd bij Stemin Breitbach. Er is dus een grote kans dat je jouw eigen verkochte product ook zelf de deur uit ziet gaan. Binnen de afdeling verkoop ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces, van advies tot levering. Daarbij vergeet je niet de lopende projecten die voor klanten op oproep staan te monitoren.

De producten vragen veel precisie en nauwkeurigheid, het kleinste detail kan bij ons het verschil maken bij de producten! Doordat je verantwoordelijk bent voor het gehele proces, is het een uitdagende commerciële binnendienst functie. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als per e-mail, voor de (internationale) klanten als zij vragen hebben over onze producten. En omdat je in een klein team werkt is het niet meer dan logisch dat er ook meerdere administratieve taken op jouw bureau terechtkomen. Kortom, in deze veelzijdige functie groei jij uit tot een onmisbare pijler. Verder ben je nog bezig met:

✅ Het geven van technisch commercieel advies aan klanten;
✅ Je bent projectleider van klant specifieke projecten;

✅ Je signaleert wijzigingen in het afnamepatroon binnen de bestaande klantenkring en het afnamepatroon binnen de verschillende productgroepen;

✅ Je interesseert je voor, en signaleert technologische ontwikkelingen in de markt.

Wie is Stemin Breitbach eigenlijk? 

Stemin Breitbach in Lochem is gespecialiseerd in advies, ontwerp, productie en distributie van schakelbare- en niet-schakelbare koppelingen gericht op de algemene machinebouw. Ben je niet bekend met deze producten? Dan brengen we je de kennis graag bij! Onze koppelingen worden toegepast bij o.a. pompenfabrikanten, verpakkingsbedrijven, pretparken, vliegtuigsimulatoren, landbouw en nog veel meer.


De alerte interactie met de veeleisende markt vraagt om teamgeest, kwaliteit en flexibiliteit van haar medewerkers. Onze resultaatgerichte instelling is de kracht van het bedrijf. De grote verscheidenheid aan technische uitdagingen die klanten ons voorleggen, zorgt ervoor dat werken bij ons altijd afwisselend en uitdagend is.


Vereisten

Een communicatieve en commerciële collega die in staat is snel te schakelen en besluiten kan en durft te nemen. Je bent goed in organiseren en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder zijn we op zoek naar:

✅ Minimaal 5 jaar relevante kennis en ervaring op MBO+/HBO werk en denkniveau;

✅ Je bent gewend om in teamverband vraagstukken op te lossen;

✅ Je hebt een goede beheersing van de Engels en/of Duitse taal zowel in woord als geschrift;

✅ Affiniteit met techniek;

✅ Je hebt ervaring met ERP systemen;

✅ Je bent nauwkeurig, betrouwbaar, neemt initiatief en bent communicatief sterk.


Wat biedt Stemin Breitbach?

Een veelzijdige functie binnen een gezonde onderneming waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wij vallen onder de CAO Klein Metaal en hebben daardoor 25 vakantiedagen en 13 ATV. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en heb je de mogelijkheid om bij indiensttreding direct op een vast contract te komen.

Bekijk de vacaturepagina van Verkoopadviseur binnendienst op: https://nieuwekansen.symbus.nl/verkoopadviseur-binnendienst


Kom jij het team van SteminBreitbach versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via 06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.

of