Skip to content

Technisch Support Medewerker - Passie voor duurzame oplossingen

Nederland, Gelderland, Deventertechniek

Functieomschrijving

Waarom werken als Technisch Support Medewerker?

Heb jij passie voor duurzame oplossingen? Als Technisch Support Medewerker bij Mennekes kom je te werken in een toekomstgericht bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geldt voor de producten en systemen waar je mee komt te werken, maar ook de organisatie. Mennekes is namelijk volop in groei en daar kun jij aan meewerken, bovenal liggen hier volop kansen!


Veel mensen kennen inmiddels de Mennekes stekker. Maar wist je dat Mennekes E-Mobility ook ontwikkelaar én fabrikant is van laadpalen, laadpleinen, energiemanagementsytemen en beschikt over een eigen backoffice-systeem? Zij zijn dé toonaangevende producent van laadoplossingen voor duurzaam elektrisch vervoer.


Wat ga je doen?

☑️ Inventarisatie projectgegevens;

☑️ Contacten onderhouden met klanten omtrent projectrealisatie;

☑️ Inbedrijfname en service op locatie;

☑️ 3e lijns support aan monteurs;

☑️ Vastleggen van werkzaamheden;
☑️ Communicatie onderhouden met collega’s bij complexe projecten;
☑️ Afstemming met uitvoerende partners.

Vereisten

Wat neem jij mee naar Mennekes?

☑️ Je hebt een MBO werk- en denkniveau;

☑️ Een basiskennis van Electrotechniek is een vereiste;

☑️ Een basiskennis en nieuwsgierigheid naar ICT / software is een pre;

☑️ Organisatorisch en communicatief sterk;
☑️ Oog voor detail;

☑️ Zelfstandig zaken kunnen én durven oplossen.


Wat biedt Mennekes?

Mennekes is van origine een traditioneel Duits familiebedrijf. Naast een passend salaris en een pakket goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een elektrische auto zijn er ook sociale aspecten die je zeker niet mag missen. Al je leuke collega’s en het afwisselende werk in sterk groeiende ‘snelle’ wereld bij een marktleider met voldoende mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontplooien.
Je krijgt het beste van twee werelden. Je hebt de sterkten en zekerheid van een groot internationaal bedrijf en de flexibiliteit van het kleine zelfstandige team in Nederland.


Wie is Mennekes?

Onze achtergrond en onze ervaring maken ons tot baanbreker van de mobiliteit van morgen. Al vroeg wisten wij zeker: de toekomst rijdt elektrisch. Met deze overtuiging riep MENNEKES de bedrijfsafdeling elektromobiliteit in het leven. De MENNEKES-laadstekker „Type 2“ werd in 2014 de standaardstekker voor het opladen van elektrisch voertuigen in Europa.


MENNEKES biedt nog meer: moderne infrastructuur en individuele laadoplossingen voor de eMobility, technisch doordacht en praktisch. Zoals de comfortabele AMTRON®-thuislaadstations tot de duizenden in een netwerk verbonden laadpunten voor verschillende toepassingsgebieden in de publieke of semi-publieke sector. Comfortabel, slim en veilig. MENNEKES staat voor meer dan eersteklas producten. MENNEKES biedt klantspecifieke oplossingen: van de advisering, via de hardware en het datamanagement, van de inbedrijfstelling tot aan de service en het onderhoud. Overal waar elektrisch voertuigen parkeren, kunnen ze met oplossingen van MENNEKES ook slim geladen worden.

Mennekes is gevestigd aan de Hanzeweg 20 te Deventer.

Bekijk de vacature pagina van Technisch Support Medewerker op:
https://nieuwekansen.symbus.nl/technisch-support-medewerker


Kom jij het team van Mennekes versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via

06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.


of