Skip to content

Technisch Support Medewerker - Duurzaamheid in Nederland én Europa

Nederland, Gelderland, Deventertechniek

Functieomschrijving

Waarom werken als Technisch Support Medewerker?

Mennekes E-Mobility is ontwikkelaar én fabrikant van laadpalen, laadpleinen, energiemanagementsytemen en beschikt over een eigen backoffice-systeem. Zij zijn een toonaangevende producent van laadoplossingen voor duurzaam elektrisch vervoer. Door de snel ontwikkelende markt waarin elektrisch rijden zich begeeft is het belangrijk om de wensen van de klant om te kunnen zetten in slimme laadoplossingen. Een organisatie die echt wat doet met de duurzaamheid voor Nederland én Europa, samen maken we de wereld steeds groener!

Wat ga je doen?

Jij bent dé persoon die kennis heeft van Elektrotechniek, ICT en ook nog eens communicatief is. De combinatie die je bij Mennekes kunt maken tussen Elektro en ICT/Software is wat jou triggert! Je gaat projectgegevens inventariseren en hebt contact met klanten omtrent projectrealisatie. Daarnaast werk je ook op locatie van de klant bij een inbedrijfname en het verlenen van service. Maar geef je ook ondersteuning aan de klanten via mail, telefoon en waar nodig Teams. De producten staan aan de openbare ruimte zoals bijv. een binnenstad, 60% staat in de semi openbare ruimte. Denk hierbij aan bedrijvenparkeerplaatsen, parkeergarage etc. Jouw klanten zijn dan ook voornamelijk installateurs en laaddienstverleners.

Je hoeft niet te tekenen, ontwerpen en engineeren. Maar toch verwachten we wel dat je verstand hebt van elektra en ICT want je moet wel de vragen van de klanten kunnen beantwoorden en hen kunnen adviseren. Als een klant belt over een storing is het altijd de vraag waar het vandaan komt, welke type product heeft de klant? Zit de storing fysiek in de paal? Of zit het in de software? Dit vergt de juiste manier van vragen stellen aan de klant om achter de juiste informatie te komen.

Vereisten

Wat neem jij mee naar Mennekes?

☑️ Je hebt een MBO werk- en denkniveau;

☑️ Een passie voor auto’s, (elektro) techniek en duurzaamheid;

☑️ Organisatorisch en communicatief sterk;

☑️ Zelfstandig zaken kunnen én durven oplossen;

☑️ Ervaring in de IT/telecom of elektro branche is een pre.


Wat biedt Mennekes?

Mennekes is van origine een traditioneel Duits familiebedrijf. Naast een passend salaris en een pakket goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een elektrische auto zijn er ook sociale aspecten die je zeker niet mag missen. Al je leuke collega’s en het afwisselende werk in sterk groeiende ‘snelle’ wereld bij een marktleider met voldoende mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontplooien.
Je krijgt het beste van twee werelden. Je hebt de sterkten en zekerheid van een groot internationaal bedrijf en de flexibiliteit van het kleine zelfstandige team in Nederland.


Wie is Mennekes?

Onze achtergrond en onze ervaring maken ons tot baanbreker van de mobiliteit van morgen. Al vroeg wisten wij zeker: de toekomst rijdt elektrisch. Met deze overtuiging riep MENNEKES de bedrijfsafdeling elektromobiliteit in het leven. De MENNEKES-laadstekker „Type 2“ werd in 2014 de standaardstekker voor het opladen van elektrisch voertuigen in Europa.


MENNEKES biedt nog meer: moderne infrastructuur en individuele laadoplossingen voor de eMobility, technisch doordacht en praktisch. Zoals de comfortabele AMTRON®-thuislaadstations tot de duizenden in een netwerk verbonden laadpunten voor verschillende toepassingsgebieden in de publieke of semi-publieke sector. Comfortabel, slim en veilig. MENNEKES staat voor meer dan eersteklas producten. MENNEKES biedt klantspecifieke oplossingen: van de advisering, via de hardware en het datamanagement, van de inbedrijfstelling tot aan de service en het onderhoud. Overal waar elektrisch voertuigen parkeren, kunnen ze met oplossingen van MENNEKES ook slim geladen worden.

Mennekes is gevestigd aan de Hanzeweg 20 te Deventer.

Bekijk de vacature pagina van Technisch Support Medewerker op: https://nieuwekansen.symbus.nl/technisch-support-medewerker


Kom jij het team van Mennekes versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via

06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.


of