Skip to content

Technical Support Sales Engineer - Energie- en gasmeetsystemen

Nederland, Gelderland, DoetinchemSales

Functieomschrijving

Ben jij technisch, klantvriendelijk, een ster in vragen stellen en kan jij duidelijk uitleg geven? Als Sales Engineer zal je het aanspreekpunt worden voor klanten m.b.t. de technische vragen, verzoeken en problemen. Voor jouw collega's ben jij dé technische man of vrouw van de afdeling!


Bedrijfsprofiel

Flow Meter Group bv (FMG) is een engineering/productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van energie- en gasmeetsystemen. FMG is gevestigd in Nederland en produceert een breed scala aan roterende en turbinegasmeters, volumeconversieapparatuur, mastermeters en kalibratiebanken.

FMG heeft een Achterhoekse no-nonsense betrouwbare bedrijfscultuur die zich vooral wil onderscheiden met kwaliteit en innovatie.


De functie

Het team waarin je komt te werken beheert het complete proces van aanvraag tot verzending. Voor de functie Technical Support Sales Engineer ligt de nadruk op de techniek, jij wordt het eerste aanspreekpunt voor de technische vragen van onze klanten. Jij vindt het een uitdaging om alles op rolletjes te laten verlopen. 
We gooien je niet voor de leeuwen: FMG biedt je een gedegen inwerkperiode en een persoonlijke training waarin je de producten en de daarbij behorende techniek van FMG goed leert kennen. Je krijgt alle ruimte om je te blijven ontwikkelen.

Als Technical Support Sales Engineer ben jij in de breedst mogelijke zin bezig met de internationale klanten en producten van FMG. Met jouw technische kennis en inzicht ben je een zeer gewenste aanvulling op het team.


Dit ga je doen:
☑️ Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor FMG, relatiebeheer is hierbij voor jou belangrijk

☑️ Je adviseert de klanten bij de aanschaf van de producten van FMG

☑️ Samen met de klant bepaal je wat een gerichte oplossing is wat de klant nodig heeft

☑️  Voor jouw collega's ben jij dé technische man of vrouw van de afdelingVereisten

Wat breng je mee
Voor deze afwisselende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige medewerker met een technische en klantgerichte inslag.
Je bent oplossingsgericht en staat voor kwaliteit. Je kunt op doortastende wijze doorvragen en meedenken in oplossingen. In hectische situaties hou je het overzicht en je ziet het als een uitdaging om het vertrouwen van je klant te winnen.


Omdat jij de vraagbaak rondom techniek wordt is een studie MTS (of HTS) werktuigbouwkunde, Electrotechniek/Mechatronica of door ervaring verkregen kennis een must.

Verder ben je pro-actief en communicatief sterk in woord en geschrift in het Nederlands en Engels.


Wat biedt Flow Meter Group jou
FMG biedt je een persoonlijke training om de producten en de daarbij behorende techniek goed te leren kennen. 


En natuurlijk:

☑️ Op basis van jouw ervaringsjaren delen we jou in volgens de CAO klein metaal
☑️ Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
☑️ Vaste aanstelling op basis van functioneren
☑️ Natuurlijk denken we aan je toekomst met het opbouwen van pensioen
☑️ Een werkweek van 32 tot 38 uur
☑️ Reiskostenvergoeding
☑️ Smartphone en notebook worden beschikbaar gesteld


Bekijk de volledige vacature van Sales Support Medewerker op: https://nieuwekansen.symbus.nl/salesengineer
Kom jij het team van Flow Meter Group versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06 - 82080951. Appen mag natuurlijk ook.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.

of