Skip to content

Teamleider Pompinstallaties - Familiebedrijf

Nederland, Gelderland, Ulfttechniek

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Bij Verholt B.V. installeren wij, in onderaanneming, installaties voor installateurs en leveranciers zoals DAB en Grundfos. Denk bijvoorbeeld aan drukverhoging, droge blusinstallaties, vuilwaterpompen, bronpompinstallaties en inline-en of (norm)blok pompen inclusief het verbindend leidingwerk en appendages.

Naast het plaatsen van standaard installaties bouwen wij ook specials met bijbehorende schakelkasten in onze werkplaats te Ulft. Specials worden zoveel mogelijk geprefabt om op locatie een zo kort mogelijke installatietijd te garanderen.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de prestaties van jouw team, bestaande uit 5 ervaren medewerkers. Daarbij is het belangrijk dat je de medewerkers aanstuurt, motiveert en stimuleert tot een optimale inzet van hun kwaliteiten om zo fijn met elkaar te kunnen samenwerken als team. Ook onderhoud je technisch commerciële contacten met een aantal belangrijke opdrachtgevers (+/-10). Bij deze relaties ben jij de sparringpartner voor lopende en nieuwe projecten.

Verder behoren tot jouw taken o.a.;
🔵 De werkvoorbereiding en planning (meewerkend);
🔵 Het coachen en verder ontwikkelen van jouw medewerkers;
🔵 Onderhoud contacten met de leveranciers;
🔵 Ondersteunen van klanten met de keuze van de juiste installaties;
🔵 Het verkrijgen van inzicht over de kosten en opbrengsten door voor-en nacalculatie analyses uit te voeren en je koppelt deze analyses terug naar commercie en management;
🔵 Levert de werken op voor facturatie.


Als Teamleider groei je mee met ons bedrijf, je weet wat je wilt en krijgt de vrijheid om verbeterprocessen voor te stellen en door te voeren. Jij schakelt tussen verschillende partijen en laat de processen soepel verlopen. Opdrachtgevers kloppen bij jou aan met prangende vragen en jij zorgt met jouw team ervoor dat ze altijd een antwoord of oplossing krijgen.

Jij past bij ons als je…
Een mentaliteit van aanpakken hebt om samen een goede installatie op te leveren. Je het juist leuk vindt om multi-inzetbaar te zijn en je jouw collega’s graag op een professionele maar informele manier helpt met jouw expertise en organisatorische vaardigheden.

Daarnaast beschik je over:

🔵 Tenminste een MBO 4+ werk- en denkniveau;
🔵 Groot verantwoordelijkheidsgevoel;
🔵 Sterk organisatorisch vermogen en probleemoplossend denken;
🔵 Goede communicatieve vaardigheden;
🔵 Enige ervaring hebt in een soortgelijke, leidinggevende functie. Ook leidinggevende monteurs nodigen wij uit om te reageren.

Vereisten

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken bij de specialist in Nederland op het gebied van meetinstrumenten en installaties. Een specialistische, nichemarkt waarin wij echt het verschil maken voor onze klanten. Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:
🔵 Bij wederzijdse tevredenheid volgt na een jaarcontract een contract voor onbepaalde tijd;
🔵 Een gedegen introductie en goede begeleiding;
🔵 Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
🔵 Volop mogelijkheden om te leren en te groeien: jouw ontwikkeling staat centraal;
🔵 Deelname aan een targetregeling;
🔵 25 vakantiedagen + 12 verlofdagen;
🔵 Een goede pensioenregeling;
🔵 Auto van de zaak;
🔵 Een actieve en gezellige personeelsvereniging.


Wie zijn wij?

Verholt behoort tot de Rensa Family. De Rensa Family is een Europees opererende organisatie en richt zich op het leveren van producten en diensten richting de segmenten Installateurs en Industrie.

Verholt is binnen Nederland de specialist op het gebied van meetinstrumenten en installaties. Verholt levert diensten en bijbehorende producten. Denk hierbij aan geprefabte installaties, ook wel SKIDS genoemd. Installatie, service en onderhoud aan pompen met bijbehorende leidingsystemen en het kalibreren en repareren van uw meetinstrumenten.

Verholt biedt de flexibiliteit van een compacte organisatie binnen een professionele, grote familie van specialistische bedrijven. Wij importeren en kalibreren meetinstrumenten met een landelijke dekking van kalibratie-inleverpunten. Hiermee geven wij de garantie van topkwaliteit meetinstrumenten met een hoge up-time door een korte kalibratie doorlooptijd.

Bekijk de vacaturepagina van Teamleider Pompinstallaties op: https://nieuwekansen.symbus.nl/engineer-w-installaties


Kom jij het team van Verholt versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via 06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

of