Skip to content

Supply Chain planner – Bijdragen aan een voedseluitdaging

Nederland, Gelderland, GroenloPlanning

Functieomschrijving

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Wil jij in de rol van Supply Chain planner bijdragen aan deze voedseluitdaging? Reageer dan op deze mooie kans


De functie
Als Supply Chain planner bij Vion ben je samen met je team verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning, waarbij je rekening houdt met de beschikbare grondstoffen, verkooporders, voorraad en productiecapaciteit van de verschillende afdelingen binnen de vestiging Groenlo. Hierbij streef je naar een maximale verwaarding van grondstof naar eindproduct.

Door het monitoren van de planning t.a.v. de realisatie draag je bij aan de optimalisatie en verhogen van de betrouwbaarheid. Je ziet uitdaging in het continu verbeteren en borgen van processen. Naast dat je samenwerkt met je eigen afdeling schakel je ook met andere afdelingen zoals: de demand planners, facilitaire dienst, productieafdelingen, wegers en de centrale verkoop. Jij onderhoudt gemakkelijk relaties, weet wat er speelt en kan anticiperen op de risico’s.

Bij de start van de dienst worden de bestellingen doorgegeven en los je kleine problemen op.
Er zijn 2 verschillende planningen die elke dag gemaakt moeten worden. Namelijk de planning van de snijzaal en veredeling. Hiervoor wordt er gewerkt in twee verschillende diensten van 9.00 tot 17.00 uur of van 10.00 tot 18.00 uur. Hoe laat je dag begint is dus afhankelijk van welke planning je gaat maken. Dit rouleert onder de collega’s. Daarnaast werk je om de twee weken op zaterdag.

Vereisten

Beschik jij over de volgende competenties?

☑️ Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) richting logistiek of supply chain management;

☑️ Werkervaring in een vergelijkbare functie geeft je een streepje voor;

☑️ Je bent vaardig met MS Office – Excel;

☑️ Je hebt een goede basiskennis van Engels en basiskennis van Duits is een pré;

☑️ Je bent een georganiseerde en nauwkeurige werker;

☑️ Je bent communicatief, nieuwsgierig en leergierig;

☑️ Je hebt affiniteit met food is een pre.

Ja? Reageer dan direct!


Vion biedt jou:

De functie van Supply chain planner is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving die ook veel afwisseling biedt.

Bij de start van de functie krijg je een goed inwerkprogramma waarbij je de gehele organisatie leert kennen en je de gelegenheid krijgt om je te ontwikkelen in je rol.


En natuurlijk ook:

☑️ Een uitdagende baan voor 32-38 uur per week

☑️ Een prima basissalaris volgens de CAO voor de Vleessector en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

☑️ Een eindejaarsuitkering

☑️ 24 vakantiedagen en Vion is aangesloten bij de CAO voor de Vleessector.

☑️ Een actieve personeelsvereniging, een jaarlijks bedrijfsfeest.


Heb jij ambitie?

Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden voor de toekomst. Wanneer jij de ambitie hebt is er de mogelijkheid om verder te groeien binnen Vion. Daarnaast is er ook de Young Vion Club. Deze club brengt je in contact met collega’s van andere vestigingen en organiseert tal van leuke en leerzame activiteiten.


Wie is Vion?

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven.

Het productportfolio van Vion Food bestaat uit vers varkens- en rundvlees en daarvan afgeleide producten voor retail, Foodservice en de vleeswarenindustrie.

Vion is een sterk groeiend vleesverwerkend bedrijf met productielocaties in Nederland, Duitsland en België en verkoopkantoren in meer dan tien landen wereldwijd.


Bekijk de vacaturepagina van Medewerker Planning op: https://nieuwekansen.symbus.nl/supply-chain-planner   


Kom jij het team van Vion Retail versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06 - 82080951. Appen mag natuurlijk ook.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website


of