Skip to content

Supply Chain Manager - Procesverbeteraar

Nederland, Gelderland, Doetinchemlogistiek

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een (jr.) Supply Chain Manager binnen een snelgroeiende, internationale organisatie. Jij bent een echte procesverbeteraar, je helpt de logistieke processen te verbeteren en zorgt ervoor dat de kwaliteit op hoog niveau blijft.


Bedrijfsprofiel

Mundia BV is een bedrijf dat gericht is op het ontwikkelen en produceren van artikelen voor toonaangevende grote retailers in Europa. De belangrijkste productgroepen zijn; baby textiel, tassen, bed- en badtextiel en modeaccessoires. Voor het ontwikkelen van concepten wordt gebruik gemaakt van ons eigen design-team; productie wordt uitbesteed aan een groep geselecteerde fabrikanten in China en het midden Oosten.


De functie

Als (jr.) Supply Chain Manager ben je er voor verantwoordelijk dat alle logistieke processen in goede banen worden geleid binnen onze organisatie.  Jij kijkt waar je de processen beter kunt stroomlijnen en zorgt er ook voor dat de kwaliteit op hoog niveau blijft. 


Je legt alle logistieke processen vast in het ERP-systeem Exact Globe Next. Je zult ook bezig zijn met operationele taken. Deze beginnen bij het in goede banen leiden van de zeecontainers die op de juiste tijd en plaats afgeleverd moeten worden. Als er zich calamiteiten voordoen kan je snel en accuraat reageren en communiceren met de desbetreffende distributiecentra. Daarnaast plan je de voorraad en zorg je ervoor dat de voorraadstand optimaal is. Verder maak je wekelijks dashboards en bespreekt deze met onze klanten.


Je komt te werken in een klein team betreft en neemt elkaars taken over wanneer dit noodzakelijk is. Hierdoor moet je dus snel kunnen schakelen en kennis bezitten over het hele logistieke takenpakket binnen het bedrijf.


Vereisten

Wat neem je mee?

☑️ HBO werk- en denkniveau richting logistiek/ supply chain / bedrijfseconomie

☑️ Gevorderden niveau Excel

☑️ Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

☑️ Communicatie vaardig op alle niveaus

☑️ Het vermogen om onder druk efficiënt en bewezen te werken.

☑️ Verantwoordelijkheidsgevoel;

☑️ Snel kunnen schakelen;


Bekijk de volledige vacature van Supply Chain Manager op: https://nieuwekansen.symbus.nl/supply-chain-manager


Arbeidsvoorwaarden

☑️ Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract
☑️ Een goed salaris (eigen arbeidsvoorwaarden reglement) afhankelijk van je ervaring

☑️ Pensioenregeling wordt 100% door werkgever betaald
☑️ 25 vakantiedagen

☑️ Reiskosten
☑️ Veel ruimte voor eigenvergoedingen️
☑️ Werken in een klein team met korte lijnen en een gezellige werksfeerKom jij het team van Mundia BV versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06 - 82080951. Appen mag natuurlijk ook. 


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.

of