Skip to content

Service Engineer / Elektromonteur - Wereldwijde producent

Nederland, Gelderland, Terborg€ 3.300 - € 5.500 per maandservice

Functieomschrijving

Wil jij werken als Service Engineer of Elektromonteur bij de wereldwijd belangrijkste producent op het gebied van complete geautomatiseerde productielijnen voor de industriële bakkerijbranche? Lees gauw deze vacature verder! 

Functie omschrijving

☑️ Veel dynamiek en uitdaging. Je combineert mechatronisch werken op de montageafdeling met serviceklussen en de storingsdienst. Elektraproductie, softwarematige en mechatronische uitdagingen. Dit afwisselende takenpakket maakt deze functie zo uitdagend.
☑️ Veel zelfstandigheid en vrijheid! Jij bent de professional waar we in vertrouwen en je lost dingen samen met de klant op.
☑️ Een bovengemiddeld salaris, winstuitkering, montagetoeslagen, 40 vrije dagen en je overuren worden 150% uitbetaald. Daarnaast ontvang je direct een vast contract! 
☑️ Baangarantie bij een financieel gezond bedrijf. 


Je draait in een cyclus van ongeveer 6 weken mee in de storingsdienst. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het op een adequate en deskundige wijze oplossen van storingen bij klanten. Je neemt de storing van de klanten (telefonisch) aan en ondersteunt op afstand of ter plaatse de technische dienst om de oorzaak van de storing te achterhalen en te verhelpen. Je controleert en rapporteert of de storing juist is opgelost.


Buiten de storingsdiensten ga je aan de slag als mechatronisch monteur: je wordt ingezet op de afdeling elektroproductie maar ook voor geplande (service)werkzaamheden op locatie bij de klant (wereldwijd). Je werkzaamheden bestaan dan uit het bekabelen van de diverse machines en het aansluiten van elektrocomponenten. Bij de serviceklussen kunnen de werkzaamheden zowel mechatronisch als ook softwarematig zijn.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

☑️ Een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica (niveau 3 of 4);

☑️ Enkele jaren kennis en ervaring met Siemens Step 7 of TIA Portal;

☑️ Zelfstandigheid, stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en flexibiliteit o.a. ten aanzien van het draaien van de storingsdienst (24/7);

☑️ De bereidheid om een deel van het jaar internationaal te reizen (planning in goed overleg);

☑️ Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift t.b.v. communicatie met de klanten.


Wat mag je van Kaak verwachten?

Je komt te werken in een uitdagende technische omgeving waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een goede beloning, een vast contract en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder: 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen). Je wordt onderdeel van een dynamisch team een sociaal familiebedrijf binnen een toonaangevende organisatie met een internationaal karakter waar de werksfeer prettig en informeel is.


Bedrijfsprofiel

Kaak is wereldwijd één van de belangrijkste producenten van complete geautomatiseerde productielijnen voor de industriële bakkerijbranche. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf en hebben een leidende marktpositie in diverse markten in Europa. Samen met gekwalificeerde experts werken wij verder aan het uitbouwen van onze marktpositie en oplossingen portfolio.


Sociale Missie & Visie

Medewerkers krijgen bij Kaak de gelegenheid zich te ontwikkelen en ontplooien, waarbij oog is voor talent en motivatie. Door het bieden van voldoende ondersteuning wil Kaak haar medewerkers stimuleren een actieve bijdrage te leveren aan de veranderingen in de organisatie. Hierbij wordt perspectief en uitdaging geboden aan medewerkers die zich positief onderscheiden, waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief belangrijke kernwaarden zijn.


Ben jij nu aan het werk als Elektromonteur en wil je graag doorgroeien? Dan horen we graag van je. 

Bekijk de vacature pagina van Service Engineer op: https://nieuwekansen.symbus.nl/service-engineer
Bekijk de vacature pagina van Elektromonteur op: https://nieuwekansen.symbus.nl/elektromonteur


Kom jij het team van Kaak versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via

06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.


of