Skip to content

Projectmanager - Multidisciplinaire projecten

Nederland, Gelderland, Doetinchemtechniek

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Bij Actemium in Doetinchem zijn we op zoek naar een Projectmanager die samen met de klant en het team de multidisciplinaire projecten succesvol wil laten slagen. Nieuwsgierig naar deze veelzijdige en uitdagende functie binnen de Business Unit Industriële automatisering? Lees dan snel verder.


Wat verwacht Actemium van de Projectmanager?

Iedere maandagochtend start je een meeting met de cliëntmanagers waarin de voortgang van de projecten wordt besproken. Je bepaalt samen met je collega projectmanagers wat de beste samenstelling is van de projectteams per project. Vervolgens zorg jij ervoor, samen met het projectteam, dat de multidisciplinaire projecten correct en efficiënt worden uitgevoerd. Dankzij je gestructureerde aanpak worden de projecten goed begeleid, aangestuurd, gemonitord en succesvol opgeleverd binnen de gestelde termijn én binnen het vastgestelde budget van het project. Je houdt zicht op de voortgang en signaleert knelpunten over de lopende projecten. Je bouwt en onderhoud een goede relatie met de opdrachtgever teneinde vervolgopdrachten te kunnen verwerven.


Je bent betrokken bij de medewerkers van jouw projectteam. Jij bezoekt ze op locatie en bent hun luisterend oor en coach. Je wordt tevens betrokken bij de ontwikkeling van de medewerkers. Met je klanten heb je wekelijks overleg over de status van het project qua planning en budget. Je doet dit alles met veel enthousiasme en energie, ook als het tegenzit. Je houdt je hoofd koel en bent altijd in control.

Vereisten

Welke functie-eisen zijn van belang?

Voor de functie Projectmanager heb je:

☑️ HBO werk- en denkniveau;Basiskennis techniek en bij voorkeur procesindustrie;

☑️ Minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager (of vergelijkbaar) in een industriële omgeving;

☑️ Werkervaring in de Industriële Automatisering en kennis van software is een pre;

☑️ De skills om jouw team te motiveren en te enthousiasmeren;

☑️ Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Ben jij verantwoordelijk, gedreven, accuraat, flexibel, stressbestendig en heb je een resultaatgerichte instelling? Dan nodigen wij jou uit om te reageren.


Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure


Over Actemium

Actemium is een merk van VINCI Energies en is actief in 40 landen waar ruim 21.000 collega’s werken. In Nederland doen we dit vanuit 21 business units met ongeveer 1000 collega’s. De business unit Industriële Automatisering in Doetinchem adviseert, engineert en realiseert besturingssystemen in de productie- en procesindustrie. Dit doen ze met ca. 100 enthousiaste collega’s, waaronder consultants en hardware, software en MES engineers, paneelbouwers en elektromonteurs. De business unit is al meer dan 70 jaar een gewaardeerde en betrouwbare partner voor bedrijven binnen de Food, Feed en Solids, nationaal en internationaal. Projecten worden op turnkey basis uitgevoerd.

Sleutelwoorden die de cultuur van Actemium omschrijven zijn: familiebedrijf, ondernemerschap, korte lijnen, heldere taal, efficiënte aanpak, hoog ambitieniveau.


Wat biedt Actemium jou?

☑️ Een uitdagende fulltime baan voor 40 uur per week;

☑️ Werken in een internationale organisatie maar met het gevoel van een kleine onderneming;

☑️ Fijne werksfeer met een nuchtere insteek;

☑️ Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden; zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;

☑️ Een marktconform salaris en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. collectieve verzekeringen;

☑️ Een aantrekkelijke pensioenregeling, een persoonlijke bonusregeling en de mogelijkheid tot deelname in ons bedrijfsaandelenplan;

☑️ Een deelvergoeding ten behoeve van sporten;

☑️ Bedrijfswagen volgens leaseregeling, een laptop en telefoon;

☑️ Indien gewenst 1 thuiswerkdag;

☑️ Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk de vacature pagina van Actemium op: https://nieuwekansen.symbus.nl/projectmanager


Kom jij het team van Actemium versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met  Wicky via 06 -10376522. Appen mag natuurlijk ook.


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.


of