Skip to content

Payroller - Met een belangrijke adviesrol

Nederland, Gelderland, LochemHR

Functieomschrijving

Voor Aias in Lochem zijn we op zoek naar een Payroll-specialist die de sociale wetgeving op de voet wil volgen en een belangrijke adviesrol naar de klanten wil oppakken.


Wat ga je doen?
Het eerste jaar bij Aias staat in het teken van ontwikkelen. Je wordt intern opgeleid, je leert de medewerkers en de klanten kennen en gaat de markt verkennen voor nieuwe klanten.


In je rol als payroller ga je de (salaris) administratieve, financiële en juridische werkgeverstaken oppakken voor de klanten van Aias. Natuurlijk ben je er ook voor de support naar de klant. Jij luistert goed naar de mensen voor wie je werkt en de mensen die voor hun werken.

Wanneer je de CAO’s nog niet goed kent krijg je nu de kans om deze te leren of leer je waar je de informatie kunt vinden. Zo kun je de klanten informeren over de (juridische) wijzigingen en nieuws welk voor hen van invloed zijn. Eventueel hieruit voortvloeiende vragen ga je uitzoeken voor je klant.

In deze functie kun je heel goed thuiswerken. Verantwoording nemen en wederzijds vertrouwen is hierbij een groot goed.


Wie is Aias? 

Aias bestaat 10 jaar en biedt HR-Advies, Interim HR en Payrolling vanuit Lochem. Er werken 4 mensen bij Aias. Zij volgen nauwlettend wat er speelt op het gebied van arbeid, zowel in de politiek als de samenleving. Dankzij die actieve betrokkenheid beschikken ze over de kennis om steeds weer innovatieve oplossingen te bedenken. Passend bij de arbeidsmarkt van vandaag en klaar voor die van morgen.


Vereisten

Payrollen is leuk omdat je klantgericht bezig bent met juridisch werkgeverschap.


☑️ Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
☑️ Je bent ondernemend en kunt goed zelfstandig werken;

☑️ Je bent commercieel met een sociaal hart;
☑️ Je hebt werkervaring in de payrollbranche, of werkt als salarisadministrateur, in een andere financieel administratieve functie of bent bereid dit te leren.


Wat biedt Aias?

☑️ Veel vrijheid;
☑️ Een uitdagende baan voor 24 uur per week;
☑️ Een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis;
☑️ De vakantiedagen bepaal je naar eigen behoefte;
☑️ Telefoon en laptop;

☑️ Thuiswerkvergoeding;

☑️ Volop mogelijkheid tot ontwikkelen en het volgen van opleidingen;

☑️ Maar ook schouderklopjes en af en toe een leuke verrassing;


Bekijk de vacaturepagina van Payroller op: https://nieuwekansen.symbus.nl/payroller

Kom jij het team van Aias versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline via 06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.

of