Skip to content

Operations Manager - Zonnelaadstations

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Operations Manager (m/v) die de groei van AmperaPark in goede banen kan leiden. Nieuwsgierig naar deze uitdagende, veelzijdige en energie gevende functie ? Lees dan snel verder.


Bedrijfsprofiel

Amperapark is volop aan het groeien in binnen- en buitenland met haar complete duurzame zonnelaadstations. Om deze groei te kunnen bijbenen ben jij nodig, de Operations Manager die alles regelt. Van inkoop tot oplevering ben je eindverantwoordelijk voor de bouw en in bedrijfsstelling van onze innovatieve zonnelaadstations door geheel Nederland.


De functie
Jij draagt zorg voor de inkoop van de benodigde materialen, maakt duidelijke afspraken met toeleveranciers en stuurt strategische samenwerkingspartners aan. Je maakt een projectplanning, behoudt hierin het overzicht en stuurt zo nodig bij. Binnen de organisatie staat collegialiteit en goede samenwerking hoog in het vaandel.  Tevens ben jij de contactpersoon naar onze klanten. Ook zul je bij schouwen en projectstarts op locatie zijn. Je werkt deels vanuit huis of op een van onze kantoren (Amsterdam en Enschede).

Vereisten

Wat neem je mee?

☑️ Als gedreven persoonlijkheid en echte regelaar vind je het een uitdaging om een project van begin tot eind zelfstandig op te pakken. Planning en het overzicht bewaken zijn daarbij belangrijke factoren.

☑️ Je bent sterk in het communiceren met- en aansturen van onderaannemers.

☑️ Ervaring met duurzame technieken zoals zonnepanelen is een pré, maar geen must.

☑️ Je schroomt niet om met de veiligheidsschoenen aan om 08.00 uur zelf op de bouw te staan om de voortgang te bewaken.

☑️ Je herkent je daarnaast in de volgende eigenschappen: zelfstandig, regelaar, doortastend, communicatief sterk en commercieel.


Wat mag jij van AmperaPark verwachten?

Je krijgt volop de ruimte en vrijheid om het beste uit jouw werkdag te halen binnen een stimulerende werkomgeving. Daarbij krijg je het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om je eigen rol vorm te geven. Dit alles in een dynamische werkomgeving met groei en diversiteit in de dagelijkse taken.

Je krijgt de mogelijkheid om op termijn door te groeien en onderdeel van het Management Team te worden. 


En natuurlijk:

☑️ Een uitstekend salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

☑️ Een elektrische auto van de zaak.

☑️ Een jonge, sterk groeiende organisatie in een groeiende branche.


Bekijk de volledige vacature vanOperations Manager op: https://nieuwekansen.symbus.nl/operations-manager


Kom jij het team van AmperaPark versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via 06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook. 


Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.

of