Skip to content

Medewerker Planning | Foodsector, dynamische functie

Nederland, Gelderland, GroenloPlanning

Functieomschrijving

Ben jij de Medewerker Planning die bij Vion Retail past?

Je komt te werken in een team dat continu in beweging is en waarbij communicatie één van de belangrijkste onderdelen is. Samen met jouw 5 andere collega’s controleer je dagelijks de orders op beschikbaarheid en schaaf je bij waar nodig. Hiervoor heb je veel contact met de productieafdeling om de productieplanning aan de hand van de verkregen orders te wijzigen. De afdeling planning is de eerste schakel richting het hele productieproces. Dus het is belangrijk dat jij het overzicht bewaart en op tijd bij- of afschaalt. Je houdt je onder andere bezig met:

✅ Het verwerken van dagelijkse klant-bestellingen, het beoordelen of een correctie op het productieplan noodzakelijk is aan de hand van de beschikbaarheid;

✅ Het aanleggen van productieorders op artikelniveau binnen het ERP systeem;

✅ Het aanpassen van verkooporders binnen het ERP-systeem;

✅ Het aanpassen van consumentenprijzen en etiket lay-outs binnen het ERP systeem.


Het is een ondersteunende planningsfunctie waarbij je zelfstandig het proces van de productieplanning regelt en bijstuurt, daarbij rekening houdend met de werkzaamheden van omliggende daarvan afhankelijke bedrijfsonderdelen (verkoop, vervoer, expeditie). Bij Vion Retail produceren we het eindproduct voor de klant, jij doet er alles aan, samen met jouw collega’s, om het maximale eruit te halen en de supermarkten en overige klanten op tijd te bevoorraden.

Vereisten

Wat neem jij mee?

✅ Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.

✅ Je hebt een MTS management Logistiek & Planning of een vergelijkbaar opleidingsniveau en/of bij voorkeur enkele jaren praktijkervaring in een soortgelijke logistieke functie in een commerciële productie omgeving. Weet jij hoe logistieke processen lopen? Wat daarvoor nodig is? Maar kom je uit een geheel andere branche? Geen probleem! Het reilen en zeilen binnen Vion Retail leren we je snel genoeg;

✅ Je hebt kennis van en inzicht in de fysieke distributie en het logistieke werkveld;

✅ Je hebt kennis van en inzicht in de eigenschappen en het gebruik van de te vervoeren goederen en materialen;

✅ Het is een functie waarin je continu moet kunnen schakelen. De orders kunnen per dag nog wijzigen en hierop anticipeer je en communiceer je met overige afdelingen. Stressbestendigheid is hierin ontzettend belangrijk. Je bent altijd aan het regelen en oplossen en behoudt te allen tijde het overzicht;

✅ Je bent bereid 1 keer in de 4 weken een (gemiddeld) 2 uurs dienst te draaien op de zaterdag. Er is wel de mogelijkheid dit vanuit huis te doen. Hierin vragen we flexibiliteit en samenwerking met het gehele team. 


Wat biedt Vion Retail jou?

Zij bieden een goed passend salaris, een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Zij vallen onder de Slagers CAO. Je komt te werken in een hecht en dynamisch team waarin je op elkaar kunt rekenen en je werktijden flexibel kan aanpassen waar nodig. Vion Retail staat voor duurzaamheid en dierwelzijn en dit vind je overal in terug.


Vion Retail

Consumenten willen op elk moment van de week kunnen beschikken over hoogwaardig, lekker en vers eten. Om goed in te kunnen schatten hoe de consument zijn of haar eten het liefste eet, is het belangrijk om trends en behoeften goed te kennen. Vion bundelt alle kennis op het gebied van markt, consument, verpakkingen, logistieke processen, vlees, alternatieven en kruiden. Met als doel: samen met retailers het optimale assortiment samenstellen, dat naadloos aansluit bij de wensen van de consument. Vion Retail is gevestigd in Groenlo en beschikt over 6 productielocaties met een totaal van ruim 1000 medewerkers.


Bekijk de vacaturepagina van Medewerker Planning op: https://nieuwekansen.symbus.nl/medewerker-planning


Kom jij het team van Vion Retail versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via 06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website

of