Skip to content

Commercieel Medewerker Binnendienst - Nieuwe functie

Duitsland, Nordrhein-Westfalen, BocholtKlantenservice

Functieomschrijving

Bij Kip zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst in een geheel nieuwe functie op de afdeling Klantenservice.

Bedrijfsprofiel
Kip® GmbH is al meer dan 50 jaar een succesvolle, toonaangevende producent op het gebied van tapes. Het samengaan met Shurtape® Technologies LLC in 2000, waarbij Kip GmbH voor honderd procent een dochterbedrijf werd, was een logische stap na een jarenlange intensieve samenwerking. Hierdoor zijn onze mogelijkheden op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie op een doorslaggevende manier versterkt en verder gegroeid. De organisatie levert kwalitatief hoogwaardige producten en biedt haar klanten optimale logistieke service met behulp van moderne automatiseringssystemen. Kip heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt en wil deze groei voortzetten.

Functie omschrijving
Je komt te werken in een team van 7 collega's (inclusief jou!). Voor het team Benelux zijn er 3 vertegenwoordigers, 2 customer service medewerkers en een leidinggevende. Het team waarin je komt te werken bestaat voornamelijk uit Nederlandse collega's.

Jij krijgt de kans om deze nieuwe rol op de afdeling volledig naar eigen inzicht in te gaan delen. Hier zal een stuk ondersteuning van de klantenservice bij zitten en zul je veel samenwerken met de binnendienst collega's. Maar daarnaast ben jij ook dé commerciële medewerker die kansen in de markt en bij collega's signaleert. Jij denkt verder dan jouw collega's zowel in de binnen- als buitendienst. Je bent een pro-actief persoon die er niet voor terug deinst om de telefoon te pakken en zowel de huidige als de nieuwe klanten gaat benaderen.

Nog een kleine opsomming van de overige werkzaamheden:

☑️ Klantcontact zowel per mail als telefoon;

☑️ Adviseren van klanten;

☑️ Contact onderhouden met de buitendienst in zowel Nederland als België en ondersteunt hen in de breedste zin van het woord;

☑️ Opstellen van offertes en de opvolging daarvan.


En onderschat de impact van tape in de markt niet. Tape is een erg toepasbaar product. Denk aan auto's, windmolens, fietsen, tafels, je kunt het zo gek niet bedenken. Hier wil jij toch meer van weten?

Vereisten

In deze functie wordt er een grote mate van zelfstandigheid verwacht. Je bent pro-actief, zelfstandig en ziet kansen liggen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële rol of hebt enige ervaring op een klantenservice en wil graag meer bezig zijn met commercie. Het spreken van de Duitse taal is zeker geen vereiste, echter is het wel een pre als jij je ermee kunt redden. Verder breng je mee: 
☑️ Een MBO+ werk- en denkniveau
☑️ Goede kennis van Office programma's, met name Excel 
☑️ Jij durft beslissingen bij klanten te nemen
☑️ De Franse taal is een pré 

Kom jij uit een hele andere hoek maar heb jij wel commercieel inzicht? Schroom dan zeker niet om eens contact met ons op te nemen. Bekijk hier de uitgebreide vacaturepagina.

Arbeidsvoorwaarden
Kip is een organisatie met een prettige werkomgeving waar een open cultuur heerst. Zij zijn actief in heel Europa en zijn momenteel groeiende. Kip is een organisatie die de mogelijkheid biedt om thuis te werken. De volgende voorwaarden zijn goed voor jou om te weten:

☑️ 30 vakantiedagen, waarvan kerstavond en oudjaarsdag al ingepland zijn;
☑️ Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring;
☑️ Werktijd van 08.00 tot 17.00 uur.

Bekijk de volledige vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst op: https://nieuwekansen.symbus.nl/commercieel-medewerker-binnendienst

Kom jij het team van Kip versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via 06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.

of