Skip to content

Accountmanager Buitendienst - Nieuw product

Nederland, Gelderland, VarsseveldSales

Functieomschrijving

Bij de Berkel zijn we op zoek naar een Accountmanager voor de buitendienst die landelijk klanten gaat bezoeken. Je mag hierbij een nieuw product introduceren. 

Over de Berkel
De Berkel, opgericht in 1948, maakt van oorsprong medische kleding voor de gezondheidszorg. Op dit moment produceert de Berkel beroepskleding voor de gezondheidszorg, horeca, industriële wasserijen, de voedingsindustrie en dienstensector alsmede tailormade kledinglijnen voor een aantal grote bedrijven.

De volledige keten van ontwerp tot uitlevering aan de klant wordt vanuit Varsseveld aangestuurd. Internationaal opereert De Berkel als onderdeel van de Teamdress-groep, waarvan de hoofdzetel in Hamburg is gevestigd. Op de locatie in Varsseveld werken momenteel 23 mensen.

De Berkel zet zich in voor het naleven van goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken waar haar duurzame bedrijfskleding wordt geproduceerd.


Functie omschrijving

Als accountmanager bij de Berkel ben je verantwoordelijk voor het verkopen van bedrijfskleding in het aan jou toegewezen marktsegment en/of de afgesproken regio. Je bent niet alleen een goede relatiemanager maar je vindt het ook een uitdaging om nieuwe klanten en nieuwe markten te verkennen. Bovendien mag je een nieuw product introduceren!

Je hebt kennis van stoffen of vindt het interessant om je hierin te verdiepen zodat je jouw relaties op een goede wijze kunt adviseren. Je volgt ontwikkelingen in de markt, bezoekt of neemt deel aan beurzen en vindt het leuk om te netwerken. Als accountmanager ben je mede verantwoordelijk voor de omzetgroei van de Berkel en zelf verantwoordelijk voor jouw verkoopplan.

Verder ben je nog bezig met het analyseren van de omzetgegevens, houdt je de voortgang van jouw verkoopplan in de gaten en stuurt bij waar nodig en draag je bij aan de jaarplannen.

Vereisten

Maar wie ben jij? 
☑️ Je hebt een opleiding en/of werkervaring op Hbo-niveau en minimaal enkele jaren werkervaring in de sales;
☑️ Je bent een echte relatiebeheerder maar vindt het ook leuk om nieuwe klanten te bezoeken. Jij bent een echte netwerker;
☑️ Je bent taalvaardig in Engels en Duits (zowel mondeling als schriftelijk);
☑️ Kennis van stoffen en van wetgeving inzake persoonlijke beschermingsmiddelen is een pré.

De Berkel biedt jou: 
☑️ Een uitdagende baan;
☑️ Een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis;
☑️ Auto van de zaak, ook privé te gebruiken;
☑️ Een leuke en gevarieerde werkweek van 37 uur;
☑️ Vrijheid en zelfstandigheid om je eigen rol vorm te geven;
☑️ Een bedrijf dat duurzaam te werk gaat.

Bekijk de volledige vacature van Accountmanager Buitendienst op: https://nieuwekansen.symbus.nl/accountmanager-buitendienst-landelijk

Kom jij het team van De Berkel versterken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Wicky via 06 - 10376522. Appen mag natuurlijk ook.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacy verklaring op onze website.

of