Skip to content

Ben jij dé Meewerkend Werkplaatschef voor Distrimex?  Als Meewerkend Werkplaatschef ken jij de kneepjes van het vak. Jij stuurt de werkplaats aan waarbij je zelf als monteur ook sleutelt aan de pompsystemen. Je draagt zorg voor de juiste vastlegging van activiteiten, stelt offertes op, overlegt met klanten en zorgt voor de juiste administratieve afhandeling van de service orders.

Dit doe je: ☑️ Je plant wekzaamheden in voor collega’s en jezelf; ☑️ Je stuurt de werkplaats actief aan; ☑️ Je hebt er plezier in om zelf ook mee te werken aan de pompsystemen; ☑️ Je schakelt regelmatig van object, techniek of bewerking; ☑️ Je maakt een digitale rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden en draagt zorg voor het akkoord van de klant; ☑️ Je hebt nauw contact met klanten inzake de status en opvolging van de service activiteiten; ☑️Je werkt volgens het kwaliteits- en VCA handboek en controleert hierop inzake informatie.

Wie ben jij?

☑️ Je hebt een MBO+ / HBO werk-en denkniveau; ☑️ VCA-VOL en NEN 3140, of bereid deze te halen; ☑️ Je hebt een diploma in elektrotechniek, autotechniek of werktuigbouwkunde en/of kennis van pomptechniek ; ☑️ Kennis van dieseltechniek is een pré; ☑️ Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats; ☑️ Je bent enthousiast , kwaliteitsbewust, servicegericht en kunt werken onder tijdsdruk; ☑️ Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je toekomstige collega's

Thijs Venhorst

Service Manager Werken op de dynamische serviceafdeling bij Distrimex betekent veel variatie en uitdaging. We werken met een leuk en hecht team aan diverse opdrachten en projecten om het bedrijfsproces van onze klanten optimaal te laten functioneren.

Tijs Oostra

Servicemonteur Bij Distrimex is geen dag hetzelfde. De diversiteit aan werkzaamheden en het sleutelen aan verschillende pompmerken maken iedere dag weer uitdagend!

Wie is Distrimex eigenlijk? Distrimex Pompen & Service is reeds tientallen jaren toonaangevend partner op het gebied van pompen en actief in heel Nederland. Hier worden klanten voorzien van een deskundig pompadvies. Ditrimex biedt topmerken in elk pompprincipe, professionele plaatsing, regulier onderhoud, een breed onderdelenprogramma en een alerte 24-uurs storingservice.

Bij de BBA Pumps fabriek in Apeldoorn is een servicewerkplaats ingericht voor mobiele pompsets. Van onderhoud aan bemalingspompen tot aan het testen van de grootste calamiteitenpompen, het gebeurt hier. Daarnaast verhelpen de pompspecialisten storingen en doen onderhoud aan dieselmotoren.

Wat Distrimex te bieden heeft:

Distrimex is dé de marktleider in pompen. Voor jou betekent het dat je onderdeel bent van een organisatie waarin kwaliteit en professionaliteit centraal staat.

☑️ Een baan voor 40 uur per week; ☑️ Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract; ☑️ Een goede salaris afhankelijk van je ervaring; ☑️ 29 vakantiedagen; ☑️ Een collectieve pensioenvoorziening; ☑️ Smartphone en notebook.

Wil jij hier meer over horen? Leuk!