Skip to content

Medewerker Planning | Dynamische functie 36 - 38 uur | Vion Retail te Groenlo

Ben jij de Medewerker Planning die bij Vion Retail past?

Je komt te werken in een team dat continu in beweging is en waarbij communicatie één van de belangrijkste onderdelen is. Samen met jouw 5 andere collega’s controleer je dagelijks de orders op beschikbaarheid en schaaf je bij waar nodig. Hiervoor heb je veel contact met de productieafdeling om de productieplanning aan de hand van de verkregen orders te wijzigen. De afdeling planning is de eerste schakel richting het hele productieproces. Dus het is belangrijk dat jij het overzicht bewaart en op tijd bij- of afschaalt. Je houdt je onder andere bezig met:

Het verwerken van dagelijkse klant-bestellingen, het beoordelen of een correctie op het productieplan noodzakelijk is aan de hand van de beschikbaarheid;

Het aanleggen van productieorders op artikelniveau binnen het ERP systeem;

Het aanpassen van verkooporders binnen het ERP-systeem;

Het aanpassen van consumentenprijzen en etiket lay-outs binnen het ERP systeem.

Maar, wie ben jij?

▶▶ Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt een MTS Management Logistiek & Planning of een vergelijkbaar opleidingsniveau; ▶▶ Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke logistieke functie in een commerciële productieomgeving. Weet jij hoe logistieke processen lopen, maar kom je uit een geheel andere branche? Geen probleem! Het reilen en zeilen binnen Vion Retail leren we je snel genoeg!; ▶▶ Het is een functie waarin je continu moet kunnen schakelen. De orders kunnen per dag nog wijzigen en hierop anticipeer je en communiceer je met overige afdelingen. Stressbestendigheid is hierin ontzettend belangrijk en je kunt te allen tijde het overzicht bewaren; ▶▶ Je bent bereid 1 keer in de 4 weken een (gemiddeld) 2 uurs dienst te draaien op de zaterdag. Er is wel de mogelijkheid dit vanuit huis te doen. Hierin vragen we flexibiliteit en samenwerking met het gehele team.

Vion Retail

Consumenten willen op elk moment van de week kunnen beschikken over hoogwaardig, lekker en vers eten. Om goed in te kunnen schatten hoe de consument zijn of haar eten het liefste eet, is het belangrijk om trends en behoeften goed te kennen. Vion bundelt alle kennis op het gebied van markt, consument, verpakkingen, logistieke processen, vlees, alternatieven en kruiden. Met als doel: samen met retailers het optimale assortiment samenstellen, dat naadloos aansluit bij de wensen van de consument. Vion Retail is gevestigd in Groenlo en beschikt over 6 productielocaties met een totaal van ruim 1000 medewerkers.

Wat biedt Vion Retail jou?

Zij bieden een goed passend salaris, een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Zij vallen onder de Slagers CAO. Je komt te werken in een hecht en dynamisch team waarin je op elkaar kunt rekenen en je werktijden flexibel kan aanpassen waar nodig. Vion Retail staat voor duurzaamheid en dierwelzijn en dit vind je overal in terug.

Heb jij interesse in deze functie of wil je meer weten over Vion Retail? Neem gewoon eens contact met me op, stuur een appje en we hebben het er over!