Skip to content

Jacqueline Middelbrink

Mijn naam is Jacqueline Middelbrink, geboren (1966) en getogen in de Achterhoek. Mijn loopbaan heeft zich grotendeels afgespeeld in zorg. Ik heb diverse functies en mooie projecten mogen doen. Met trots kan ik zeggen: Werving & selectie is mijn vak. In verschillende rollen, als recruiter, manager en ondernemer heb ik me gericht op de invulling van een breed scala aan functies in verschillende organisaties. Februari 2022 ben ik gestart bij Symbus als Consultant Werving & Selectie. In 2023 is Oostmatch opgericht waar we ons volledig richten op Werving & Selectie.

Wat maakt mijn werk zo leuk? Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging die moet leiden tot een optimale match. Het geeft mij energie om mensen met elkaar te verbinden, de beste match tussen organisatie en kandidaat te creëren en bij te dragen aan werkgeluk. Ik ben betrokken en nieuwsgierig en wil graag de mens achter het profiel leren kennen. Daarbij ben ik doortastend en een goede luisteraar die doorvraagt. Ik ga voor kwaliteit en denk graag in mogelijkheden. Mijn passie voor mijn werk maakt dat ik graag een stapje extra zet.

Specialiteit / deskundigheid Werving & selectiespecialist op het gebied van onder andere Sales, Financieel / Administratief, Inkoop / Logistiek en Managementfuncties. Mijn collega’s omschrijven mij als: Energiek, oprecht, creatief, leergierig, loyaal en sympathiek.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op: ✉ jmiddelbrink@oostmatch.nl 📞 +31682080951

Contact

Oostmatch (Powered bij Symbus) Transportweg 12 7007 CN Doetinchem T 0314 378 909  info@oostmatch.nl KvK: 09171109 BTW nr.: NL817798080.B01