Skip to content

HR Adviseur met een praktische instelling 28,8 uur | Vion te Groenlo

Ben jij de HR Adviseur die bij Vion past?

Je komt in een dynamische werkomgeving van een slachterij terecht. Samen met het hr-team zorg je ervoor, dat het gehele hr-proces voor Vion Groenlo op rolletjes verloopt. Naast het uitvoeren en optimaliseren van operationele werkzaamheden, ben je binnen het team ook verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal thema’s, zoals verzuimmanagement en recruitment. Met een grote mate van zelfstandigheid, vrijheid en werkplezier vragen we jou het volgende:

Je bent sparringpartner voor de leidinggevenden en adviseert ze bij diverse vraagstukken

Je voert de maandelijkse verloningen en daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit

Je bent bekend met HR regelingen, CAO, procedures en instrumenten en weet deze ook uit te leggen en door te voeren

Je beheert de KPI’s en werkbestanden

Je maakt inhoudelijke analyses van diverse HR data, levert managementinformatie op en komt met (verbeter)voorstellen

Je bent het dagelijkse aanspreekpunt voor medewerkers en management

Je bent meermaals per week op de werkvloer te vinden, waardoor je ook daadwerkelijk betrokken bent met de processen/afdelingen van Vion Groenlo

Maar, wie ben jij?

▶▶ Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting HRM of vergelijkbaar, of je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt de afgelopen jaren in een vergelijkbare rol gefungeerd; ▶▶ Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een productie omgeving; ▶▶ Je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus en in staat om met tegenstrijdige belangen om te gaan; ▶▶ Je spreekt de Engelse en/of Duitse taal; ▶▶ Je bent kritisch en komt met verbeter voorstellen; ▶▶ Je bent energiek, assertief, resultaatgericht, analytisch sterk en vernieuwend; ▶▶ Je geeft gevraagd, maar ook vooral ongevraagd advies; ▶▶ Je hebt vooral erg veel zin in deze nieuwe job!

Wie is Vion?

Vion is een sterk groeiend vleesverwerkend bedrijf met 7000 werknemers. Zij  geloven in een wereld waarin consumenten kunnen genieten van veilig en gezond voedsel van hoge kwaliteit. Voedsel dat goed smaakt en duurzaam is geproduceerd. Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Vion heeft verkoopondersteunende kantoren in dertien landen wereldwijd.

Vion biedt jou:

De functie van hr-adviseur is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving die ook veel afwisseling biedt. Je wordt in staat gesteld om je te ontwikkelen in je rol. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Houd hierbij rekening met 24 vakantiedagen en de CAO voor de Vleessector. Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden voor de toekomst, je kunt je ambities verder vorm geven door verder te groeien naar HR-Manager. Daarnaast kun je nog rekening houden met de leuke volgende activiteiten: ▶▶ De Young Vion Club. De club brengt je in contact met collega’s van andere vestigingen en organiseert tal van leuke en leerzame activiteiten;        ▶▶ Een actieve personeelsvereniging, een jaarlijks bedrijfsfeest en voor wie zin heeft spontaan borrelen bij het café in Groenlo (op vrijdag).

Ontmoet een aantal van jouw nieuwe collega's!

Tofunmi Sanni

QA Assistent Ik heb me mogen ontwikkelen, en nog steeds, tot de persoon wie ik nu ben. Vion kijkt niet alleen naar de ontwikkelingen die goed zijn voor hen, maar kijkt ook echt naar jou als persoon. Tijdens mijn Nederlandse cursus werd er goed meegedacht in mijn werktijden. Het voelt echt als een warm bad.

Jacco Luiten

Voorman Expeditie Vion is een mooi groot bedrijf om voor te werken. Wij streven altijd naar de beste voedselveiligheid en logistieke processen. Mijn functie is erg divers en ik krijg vanuit Vion alle vrijheid om me helemaal te ontwikkelen in een leidinggevende rol.

Lucia Balintova

HR Medewerker Ik ben binnen Vion doorgegroeid vanuit de productie inmiddels op de HR afdeling. Binnen de organisatie zijn veel kansen om te groeien en er is altijd genoeg ruimte om je vragen te stellen aan collega's en/of Managers. Het is een prettige organisatie om voor te werken.

Is jouw interesse gewekt? Leuk zeg! Neem contact met me op.