Skip to content

Ben jij de Engineer / Tekenaar W-Installaties die wij zoeken? Als engineer binnen Rensa kun je je volledig focussen op de ontwerpen die je maakt o.b.v. de gestelde eisen/wensen van de klant, dit komt omdat we veelal in de voorbereidingsfase van een project betrokken raken. De verstoringen en uitdagingen waar je nomaliter als werkvoorbereider/tekenaar in de uitvoering mee te maken krijgt zijn er dus nagenoeg niet.” Spreekt dit jou aan? Wij zoeken een Engineer / Tekenaar W , die samen met 21 collega's onze klanten helpen met het ontwerpen, tekenen en berekenen van (complexe) gebouw gebonden installaties​​​​​​​. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Maar, wie ben jij? Aangezien de gebouwen van de toekomst steeds slimmere en complexere installaties krijgen en de wensen van de klant steeds uitdagender worden zoeken we iemand die energie krijgt in het blijven groeien in kennis en kunde (tekenprogramma’s en installatietechnische kennis) om deze uitdaging aan te gaan. Daarnaast bezit je over: ☑️ Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting WTB / installatietechniek; ☑️ Technisch inzicht en kan je goed tekeningen lezen; ☑️ Ben jij goed in staat om de vraag van de opdrachtgever te kunnen vertalen naar het juiste installatie ontwerp.

Jouw nieuwe collega's

Mark ter Horst

Engineer WTB installaties

“..Als engineer vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met het maken van een ontwerp volgens de uitgangspunten die opdrachtgever aanlevert. Daarnaast staat onze afdeling open voor innovatie & ontwikkeling en zijn er altijd nieuwe uitdagingen waarin we proberen te verbeteren…”

Matthias Stukker

Manager Rensa Techniek

..”Ik geef de engineers graag de ruimte om de installatie ontwerpen o.b.v. de gestelde uitgangspunten naar eigen inzicht op te zetten. Als ze hier (extra) ondersteuning in nodig hebben in de vorm van training/opleiding dan is dat uiteraard mogelijk omdat we altijd gaan voor de juiste en beste oplossing voor onze klant. Gelukkig kunnen we ons hier ook volledig op focussen omdat er geen verstoringen zijn vanuit de uitvoering van de bouw..”

En wat mag jij van Rensa verwachten?

Wij zijn een succesvol, modern familiebedrijf met een goede en informele sfeer en een sterk imago in de markt. We zitten in de top 5 technische groothandels, marktleider in warmtepompen, duurzaamheid hebben we doorgevoerd door ons hele bedrijf en we werken uitsluiten met de allernieuwste technieken.

Je krijgt alle ruimte om invulling te geven aan het nemen van initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. We gaan samen het beste uit jezelf halen met een gedegen inwerktraject!

Rensa biedt jou direct een vast contract! Een goed salaris en uitstekend goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 25 vakantiedagen, 12 verlofdagen, winstregeling en een premievrije pensioenregeling. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor opleidingen en trainingen bijna ongelimiteerd: waar jij behoefte aan hebt!

Maar, wie is Rensa Techniek nu eigenlijk? Rensa Techniek is de engineerstak van De Rensa Family (14 technische groothandels) en bestaat uit een enthousiast team van 21 professionals die zowel vanuit de locatie in Doetinchem als in Goes werken. De onderlinge sfeer is goed en informeel, hetgeen zich vertaalt in een zeer klein verloop. Het team brengt technische adviezen en offertes uit aan voornamelijk installatiebureaus voor veelal zeer onderscheidende en duurzame projecten. Het uitgebreide werkgebied bestrijkt het complete scala van verwarming, koeling en ventilatie. Dit varieert o.a. van warmtepompen tot cascadesystemen en van kleine WTW-systemen tot luchtbehandelingskasten. Hiervoor voeren de medewerkers van Rensa Techniek berekeningen uit, stellen principeschema’s op, maken de materiaalselecties en bieden een totaaloplossing aan. Naast de externe klant, ondersteunt Rensa Techniek ook de interne klant; de verkoopkantoren. Meer weten? Bekijk het  filmpje.

Over de Rensa Family Rensa is een Achterhoeks familiebedrijf dat van regionale groothandel uitgroeide tot een van de grotere aanbieders en groothandels in verwarming en ventilatie op de Nederlandse markt. Vandaag de dag wordt Rensa, de enige groothandel in de installatiemarkt die nog echt in Nederlandse handen is, geleid door de derde generatie van de familie Heijink. De hoofdlocatie die hieronder wordt weergegeven is Doetinchem.

Ben jij dé Engineer WTB die wij zoeken?