Skip to contentWaarom werken als Elektromonteur bij Kaak? ☑️ Je bent verantwoordelijk voor de opbouw van verschillende onderdelen tot één machine, zoals een rijskast, spiraaltoren of transportband. ☑️ Na een jaar inwerkperiode de mogelijkheid om door te groeien naar Service Engineer. ☑️ Een bovengemiddeld salaris, winstuitkering, montagetoeslagen, een vast contract, 40 vrije dagen en je overuren worden 150% uitbetaald.

Wat neem je mee naar Kaak? ☑️ Een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica of je neemt de juiste kennis mee; ☑️ Je bent kwaliteitesbewust, stelt hoge eisen aan je werk en hebt goed praktisch inzicht om problemen op te lossen; ☑️ De bereidheid om een deel van het jaar internationaal te reizen (planning in goed overleg); ☑️ Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift t.b.v. communicatie met de klanten.

Wat zeggen mensen zelf over hun werk bij Kaak?

Igor Nijenhuis

Service Engineer Electrical & Automation  “.. Wij zijn het aanspreekpunt voor de klant als er problemen zijn, zij kunnen ons 24/7 bereiken. Bij de meeste klanten kunnen wij online hulp bieden, maar soms moeten we ter plekke assisteren. Dit biedt veel afwisseling en geeft het gevoel van vrijheid..”

Wilbert Schut

Teamleader Electrical @ Automation Service “..Wij zijn een erg veelzijdig team, onze Service engineers bemannen de 24/7 helpdesk, werken binnen onze eigen productie omgeving maar doen ook veel service werkzaamheden bij klanten. Ik geef mijn teamleden veel vrijheid en verantwoordelijkheden maar zorg ook dat ze door middel van training en opleiding op de hoogte zijn van de oudere maar ook nieuwste technieken. Het is een dynamisch team van alle leeftijden waarin iedereen wat voor elkaar over heeft..”

René Meinen

Service Engineer Electrical & Automation “.. Als service engineer werk je zowel aan de laatste hightech lijnen als aan de oudste lijnen uit de beginjaren van Kaak. Hierdoor is er veelzijdige kennis en creativiteit nodig om storingen te begrijpen en op te kunnen lossen. Daardoor zijn er altijd nieuwe uitdagingen en blijven wij ons ontwikkelen. Onze visie is om klanten bij storingen zo goed mogelijk te assisteren..”

Over Kaak Kaak ontwikkelt en produceert stand-alone machines en complete productielijnen voor de industriële bakkerijbranche. Kaak is een dynamisch familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen. Samen met gekwalificeerde experts werkt Kaak continu aan nieuwe ontwikkelingen en klantspecifieke oplossingen. Kaak heeft diverse productielocaties in Europa met ieder hun eigen specialisme. Door de krachten te bundelen is Kaak in staat om de klant een totaalconcept te leveren, van silo tot krat.

Sociale Missie & Visie  Medewerkers krijgen bij Kaak de gelegenheid zich te ontwikkelen en ontplooien, waarbij oog is voor talent en motivatie. Door het bieden van voldoende ondersteuning wil Kaak haar medewerkers stimuleren een actieve bijdrage te leveren aan de veranderingen in de organisatie. Hierbij wordt perspectief en uitdaging geboden aan medewerkers die zich positief onderscheiden, waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief belangrijke kernwaarden zijn.

Reageren? Leuk!