Skip to content

Commercieel Medewerker Binnendienst Vanaf 24 uur

Kip® Kip® GmbH is al meer dan 50 jaar een succesvolle, toonaangevende producent op het gebied van tapes. Het samengaan met Shurtape® Technologies LLC in 2000, waarbij Kip GmbH voor honderd procent een dochterbedrijf werd, was een logische stap na een jarenlange intensieve samenwerking. Hierdoor zijn onze mogelijkheden op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie op een doorslaggevende manier versterkt en verder gegroeid.

De verkoop van tape en het adviseren van klanten is jou op het lijf geschreven! Als Commercieel Medewerker Binnendienst krijg jij de kans om deze nieuwe rol op de afdeling volledig naar eigen inzicht in te gaan delen. Hier zal een stuk ondersteuning van de klantenservice bij zitten en zul je veel samenwerken met de binnendienst collega’s, in een volledig Nederlands team. Maar daarnaast ben jij ook dé commerciële medewerker die kansen in de markt en bij collega’s signaleert. Jij denkt verder dan jouw collega’s zowel in de binnen- als buitendienst. Je bent een pro-actief persoon die er niet voor terug deinst om de telefoon te pakken en zowel de huidige als de nieuwe klanten gaat benaderen.

Nog een kleine opsomming van de overige werkzaamheden: ☑️ Klantcontact zowel per mail als telefoon; ☑️ Adviseren van klanten; ☑️ Contact onderhouden met de buitendienst in zowel Nederland als België en ondersteunt hen in de breedste zin van het woord; ☑️ Opstellen van offertes en de opvolging daarvan.

En onderschat de impact van tape in de markt niet. Tape is een erg toepasbaar product. Denk aan auto’s, windmolens, fietsen, tafels, je kunt het zo gek niet bedenken. Hier wil jij toch meer van weten?

Wat krijg jij van Kip?

Wij bieden jou een functie in een prettige werkomgeving binnen een familiebedrijf met een open cultuur. Je komt te werken binnen een groeiende organisatie die actief is in heel Europa.

Kip biedt goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden binnen de huidige functie. Zij bieden ook de mogelijkheid om thuis te werken.

Een jaarlijks zomer- en kerstfeest om elkaar ook buiten het werk om elkaar beter te leren kennen. Ga je daarnaast het liefst met je fiets naar je werk? Geen probleem, Kip ondersteunt jou hierin en biedt de mogelijkheid tot een fiets van de zaak!

Wil jij hier meer over horen? Leuk!