Skip to contentArea Sales Manager - AvonturierWat ga je doen?

Primair doel is de marktpositie van FMG BV Internationaal te verstevigen en te laten expanderen.  ☑️ Als Area Sales manager ben jij het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de toegewezen “key” klanten buiten Europa; ☑️ Je onderhoudt contacten zover het je werkgebied betreft met de overige medewerkers van FMG; ☑️ Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en bepalen van de marktprijzen en kortingen; ☑️ Je organiseert en begeleid promotionele activiteiten, zoals bezoeken aan FMG en het volgen van trainingen en seminars; ☑️ Je werkt graag mee aan geplande internationale activiteiten betreffende het vakgebied.

Wie zoeken wij? Voor deze afwisselende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een Area Sales Manager met een aantal jaren ervaring in de internationale branche. Je bent dermate reislustig dat de wereld voor jou niet groot genoeg is. In deze functie ben je ongeveer 50% van je tijd onderweg. Primair doel is dat je de marktpositie van FMG BV Internationaal gaat verstevigen en laat expanderen.  Verder heb je: ☑️Een opleiding minimaal op hbo-niveau; ☑️Kennis van meet -en regeltechniek en ben je bekend met de gaswereld; ☑️Affiniteit met de producten van FMG; ☑️Gedegen marktkennis; ☑️Zeer goede beheersing van het Engels in woord en geschrift.

Wat doet FMG?

Flow Meter Group bv (FMG) is een engineering/productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van energie- en gasmeetsystemen. FMG is gevestigd in Nederland en produceert een breed scala aan roterende en turbinegasmeters, volumeconversieapparatuur, mastermeters en kalibratiebanken. Unieke productkenmerken zijn onder meer zelfdiagnose en sabotagepreventie. Alle producten en diensten zijn gecertificeerd door de Nederlandse NMi en voldoen aan de laatste EU- en/of OIML-richtlijnen.

Wat biedt FMG? ☑️ Een fulltimebaan; ☑️ Een ruime inwerktijd en introductie bij de klanten; ️☑️ Een stabiele en ambitieuze organisatie; ☑️ Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; ☑️ Een pensioenbijdrage conform de cao; ☑️ Een laptop, mobiel, thuiswerkvergoeding en auto; ☑️ Het aantal vakantiedagen bepaal je zelf.

Dit is toch jouw kans op een nieuwe functie! Neem contact op met Jacqueline voor meer informatie