Skip to content

Ben jij dé Accountmanager New Business voor Spikker Specials?

Je gaat samen met o.a. onze engineers producten ontwikkelen om nieuwe markten aan te boren. Weet jij machines te optimaliseren samen met onze mensen van research en development en kun je daarbij denken in commerciële doelstellingen? Dan willen we graag met je in gesprek!Wie ben jij?

Je hebt een HBO werk - en denkniveau waarbij het helpen ontwikkelen van nieuwe producten op commerciële basis belangrijk is.

Als relatiebeheerder heb je geen moeite om ook nieuwe klanten te bezoeken;

Je bent taalvaardig in Engels en Duits (zowel mondeling als schriftelijk);

Je hebt kennis van techniek (affiniteit werktuigbouwkunde), ervaring in de machinebouw (maakindustrie) is een must;

Je ziet de kansen in de markt.

We horen je denken: " Waarom zou dit iets voor mij zijn?"

Je begint met een inwerkperiode op basis van jouw kennis en kunde waarin je de producten en de techniekmogelijkheden leert kennen. Daarna zie je het als een uitdaging om de markt te analyseren en te onderzoeken welke mogelijkheden en kansen er liggen voor Spikker Specials B.V. Hierbij krijg je veel ondersteuning van je collega’s, echter de leiding ligt bij jou. Je durft deuren in te trappen en handelt als een ondernemer binnen een financieel gezond bedrijf.

Doel is het realiseren van langdurige klantrelaties die je zelf blijft beheren. Je ziet jouw klanten als partners, je  analyseert hun processen, stelt de goede vragen en geeft technisch advies om zo te komen tot een tastbaar eindproduct. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s.

Wat krijg jij van Spikker Specials?

Een Fulltime baan

Met een passend salaris, auto, telefoon en notebook. 25 vakantiedagen en daarnaast ben je tussen kerst en nieuwjaarsdag vrij.Familiebedrijf

Hier gelden zeker de waarden en sfeer van een familiebedrijf! Ook zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Leuke extra's

Wekelijks is er gratis vis, soep en ook fruit ligt voor jou klaar. Daarnaast kun je gebruik maken van een sportschoolabonnement en is er een actieve personeelsvereniging.

Jouw toekomstige collega's!

Scoren doen wij als team. We werken met korte lijnen tussen verkoop en productie zodat we snel kunnen reageren.

Als je nieuwe collega’s zullen we veel samenwerken om nieuwe uitdagingen in nieuwe business aan te gaan.

Wie is Spikker Specials?

Spikker Specials B.V. is dé expert op het gebied van machine optimalisatie. Machines en productielijnen moeten continu en  met optimaal rendement kunnen presteren. Spikker Specials B.V. biedt het best mogelijke op het gebied van hoogwaardige en kritische machine componenten.

De volledig eigen productie met een zeer gevarieerd en modern machinepark zijn een hoogtechnologische werkomgeving waar kwaliteit en betrouwbaarheid wordt gewaarborgd. Met ook een eigen R&D, engineering en kwaliteitscontrole biedt Spikker Specials B.V. een complete service waar de klant altijd en ook op lange termijn op kan rekenen.

Wil jij meer weten? Neem contact op met Jacqueline!