Skip to content

Ben jij dé Accountmanager voor De Berkel?  Als accountmanager bij de Berkel ben je verantwoordelijk voor: ☑️ Je eigen regio ☑️ Je eigen klanten ☑️ Je eigen verkoopplan ☑️ Je eigen omzet (groei)

Dit doe je: ☑️ Bezoeken en adviseren van je bestaande en nieuwe relaties ☑️ Introduceren van nieuwe producten ☑️ Bezoeken en deelnemen aan beurzen ☑️ Onderhouden en uitbreiden van je netwerk

Wie ben jij? ☑️ Je bent een ervaren verkoper op (HBO) niveau. ☑️ Je bent een relatiebeheerder en netwerker. ☑️ Engels en Duits heb je onder de knie (mondeling en schriftelijk). ☑️ Mocht je kennis van stoffen en persoonlijke beschermingsmiddelen hebben, is dat mooi mee genomen.

Wat mag jij van De Berkel verwachten?

Een uitdagende baan waarbij je jouw eigen rol nog vorm kunt gaan geven. In deze functie wordt ook een grote mate van zelfstandigheid verwacht. Dit alles doe je in een 37-urige werkweek.

De Berkel is aangesloten bij de CAO MITT (Mode-, Interieur-, Tapijt- en Textielindustrie) Hierbij ontvang je o.a. 25 vakantiedagen. Je krijgt mooie mogelijkheden om door te groeien, er is ruimte voor ambitie.

De Berkel is een organisatie die op een duurzame manier te werk gaat, hier kun jij dus jouw steentje aan bij dragen! De berkel is dan ook lid van MVO Nederland.

Wie is De Berkel eigenlijk? De Berkel maakt van oorsprong medische kleding voor de gezondheidszorg. Niet veel later werd hier bedrijfskleding voor de horeca aan toegevoegd. Naast deze sectoren produceert De Berkel vandaag de dag ook beroepskleding voor industriële wasserijen, de voedingsindustrie en dienstensector, alsmede tailormade kledinglijnen voor een aantal grote bedrijven.

Wil jij hier meer over horen? Leuk!